Само родител е способен да те постави в ужасно неудобна ситуация

27.05.2020, 17:00

Иска ли питане...

   
 
Само родител е способен да те постави в ужасно неудобна ситуация

В Reddit има популярна дискусия, в която хората разказват ужасно неудобни действия на своите родители. Има много забавни истории - например за татко, който чисти пистолета си, когато гаджето на дъщеря му идва на гости, но и много неприятни разкази за унижение и несъобразителност.

Родителите ми (те са от Югоизточна Азия) веднъж казаха на един от най-добрите ми приятелки (бяло момиче), че ако тя беше от същата националност като мен, щяха ме помолят да се оженя за нея. Сигурен съм, че са мислели, че ще звучи много ласкателно.

Майка ми потърсила телефона на шефа ми в Интернет, позвънила в кабинета му и го помолила да ми каже да ѝ се обадя по телефона. Бях на среща с клиент и не отговарях на телефонното й обаждане в средата на работния ден. Тя искала да се скара с доведения ми баща и трябвало да говори веднага. Не й пукаше за последствията от действията ѝ, както винаги.

Майка ми ми купи дневник и ме убеди да пиша в него. По-късно тя открадна този дневник, счупи ключалката, подправи записки за моите гаджета и после ги прочете на глас на масата по време на вечеря, за да ме унижи.

Помолиха моята най-добра приятелка да напусне шестнадесетия ми рожден ден, защото приятелят й беше черен.

Баща ми създаде правило да почиства пистолета или ножовете си, когато моето потенциално гадже влезе в къщата. Той е запален ловец и имаше куп подобни неща.

Баща ми разбра, че нося прашки, докато събираше прането. Тогава бях на 13 години. Тогава той излезе от мазето, сложи току-що изпраните ми прашки на окото си и започна да се прави на пират пред приятелите ми.

Когато бях на 16, реших да намеря работа в ресторант близо до къщата и майка ми настоя да отиде на интервю с мен. Не ме наеха.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ