изкуство

Галина Бугаевская е голям фен на котките. Тя е художничка от Москва, Русия и поставя котешки лица на всичко, за което можеш да си помислиш. Много е забавно, но същевременно е и малко плашещо...
Художникът Филип Ходас прави реалистични илюстрации, показващи как биха изглеждали черепите на популярни анимационни герои. Запазвайки емблематичните атрибути като шапки или очила на героите, Филип ни приветства в неговия виртуален музей.
Фотографският конкурс Sienna International Photo Awards обяви своите снимки победители за 2021 година. Днес ще споделим с теб кадрите, които ни грабнаха най-много. А тази снимка е направена не къде, а в Столипиново!
Конкурсът Close-Up Photographer Of The Year обяви своите победители и ние сме във възторг. Ето кои са нашите любими кадри!
За някои хора дълбаенето на тикви за Хелоуин не е просто забавление, а повод да покажат своите скрити таланти.
Чилийският карикатурист Карло Фердон впечатлява със своите прости, минималистични комикси, които нямат нужда от текст, за да ни накарат да се усмихнем.
Неприятно е да видим героите от детството ни, приличащи на изроди от филми на ужасите. Артистът Фелипе Руи и неговите страшни илюстрации карат косите ни да се изправят.
Днес все повече хора говорят за екологичните проблеми, изменението на климата и необходимостта от опазване на околната среда. Различни художници създават скулптури, инсталации и картини, за да привлекат вниманието към екологичните проблеми. За...
Художничката Голса Голдчини от Италия използва ръцете си като платно, изобразявайки реалистични картини на дланите и пръстите си. Представяме ти 11 страхотни произведения на художничката, които не бихме отмили от ръцете си.
Парижкият татуист Мат Руле притежава неповторим стил, който съчетава реалистични черно-бели изображения с анимация. В галерията можеш да видиш най-добрите му попадения.
Йохан Карлгрън създава нетипично улично изкуство. Той "вандализира" неочаквани кътчета навън със своя pixel art, вдъхновен от филми, игри и съвеременната поп култура.
Художникът Pierrot (Scaf) създава невероятни илюзии с 3D графити, които сякаш ще изскочат от стената. Със сигурност не си очаквал да видиш T-rex зад ъгъла!
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ