Хелоуин

Най-страшният празник в годината все повече наближава и затова е време да ти дадем малко идеи за декорация вкъщи. Залавяй се за работа!
Неслучайно Хайди Клум бе наречена кралицата на Хелоуин. Всяка година тя избухва с все по-епични костюми. По време на тазгодишния Вси Светии, легендарният модел се появи превъплътена в огромен, гнусен червей. Тази гадинка сигурно е последното нещо,...
Хелоуин отмина е време да видим кои костюми обраха овациите. Всяка година хората се стараят все повече и създават все по-оригинални творения. Но кои са най-добрите за 2022 г.?
Да превърнеш дефекта в ефект - това е точният начин, по който бихме могли да опишем следващите снимки. Тези хора не се притесняват да се покажат пред света, създавайки най-креативните костюми, които ще видиш някога.
Хелоуин налбижава все повече и идва време да е запасим с тикви. Представяме ти дневна доза вдъхновение за убийствено яки фенери от тиква. Все пак те са символът на празника, а тези тук са повече от впечатляващи!
Не, че ние сме божества в "Направи си сам", но тези несполучливи костюми имат по-добър ефект и от кадърно направените. Ако искаш да прогониш всички зли духове, то вземи пример от следващите симки!
Отново е това време от годината, в което вместо жените да се обличат, заради студа, те започват да се събличат, защото идва Хелоуин. Ние нямаме търпение да видим какво са ни подготвили мадамите по случай зловещия празник!
Възглавниците на дизайнерската компания W. Francis са някаква абсолютна психо атака за нощни кошмари. Дизайнери са пуснали модела за предстоящия Хелоуин под обикновеното име 3D-pillows.  От една страна изглеждат като съвсем удобни...
Ето какво можеш да направиш, ако те поканят на изненадващо Хелоуин парти!
Наясно сме, че тази година всичко живо ще е с костюми от Squid Game. В това няма нищо лошо, разбира се, но нека обърнем внимание на костюмите за Хелоуин, които ни предават истинския дух на празника!
Ако ти трябват идеи с каква храна да посрещнеш зловещия празник, даваме ти няколко интересни идеи!
Нощта на Хелоуин, в която Майкъл Майърс се завърна, все още не е приключила. Минути след като Лори Строуд, дъщеря ѝ Карън (Джуди Гриър) и внучката ѝ Алисън (Анди Матичак) оставят маскираното чудовище затворено в клетка в горящото мазе на къщата им,...
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ