"Бекъм" присъствие и влияние в модата

28.07.2011, 16:16

   
 
"Бекъм" присъствие и влияние в модата

Дейвид Бекъм – играчът, "легендата" на британския футбол, стилният британец.

Това, с което го свързвам аз, обаче, е позьорските му фотосесии и Виктория. Всъщност, в един момент двете се припокриваха много сериозно. Визирам рекламната кампания на Armani, в която атлетичните тела на най-известната двойка в Англия са покрити само с оскъдното бельо на италианската марка. А Дейвид и Виктория са по-каменни и изкуствени от всякога. Няма емоция, за съжаление няма и страст, която е изначално заложена в рекламите на бельото с крещящия марката си широк ластик.

Както във футбола, така и в модата, Бекъм отразява присъствието си. Присъства на много модни събития, особено покрай проявите на съпругата му, присъства почти постоянно в модни класации, присъства и като име в колекциите на няколко модни гиганта, рекламите на стилисти, парфюмерийни и козметични компании, спа- и фитнес салони.

Следващата стъпка? Еволюция или превръщане на присъствието във влияние.

Да, Дейвид е на път да премине от другата стана на модната индустрия, след като по-рано тази година обяви, че ще прави собствена линия бельо. David Beckham ще се появи малко преди Св. Валентин през 2012г., за да може ентусиастите да разпространят още повече името Бекъм...с любов.

Идеята е добра, бизнес нюха му работи и всяка крачка е премерена – точно както в последната му реклама на Pepsi, в която наистина невярвайки на собствените си очи, наблюдавах как футболната икона вкарва 3 топки в 3 коша на плаж в Калифорния.

H&M е следващият кош, в който Дейвид се е прицелил, и изключително точното му, но този път бизнес – попадение ще предостави на зараждащата се марка продажби в над 1800 магазина в целия свят.

"Предстоящият ден на влюбените ще бъде специален!", твърдят от H&M.

За Дейвид, който стана баща за четвърти път, определено ще бъде такъв, тъй като отново ще застане рамо до рамо в негласното модно съревнование със съпругата си, в чието лице светът вече вижда успешен моден дизайнер.

Колко успешен ще бъде Бекъм като дизайнер? Ще разберем след края на второто полувреме на мача Присъствие - Влияние. 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ