Ох, зимата иде!!!  17 Виж всички снимки

14.11.2011, 13:30

   
 

Колко е досадно е да се обсъжда времето, само вие можете да отсъдите за себе си, но за нас тази тема е един от най-простите начини да започнеш разговор с някого. Толкова ли се изчерпаха идеите на хората, че комуникацията им се сведе до коментари за климатичните промени, вследствие на глобалното затопляне? 

Явно да и явно креативното мислене на човека се затваря от картинката, която вижда през прозореца рано сутрин, когато се събуди. Ще пробвам:

Днес времето е ужасно. Студено е, а вятърът е пронизващ. Зимата май е на път към България? Ох, сега ще трябва да изкарваме дебелите палта, вълнените чорапи и тежките ботуши…

Защо трябва да звучи така досадно, негативно и апатично, след като може да бъде позитивно и напук на времето вън коментарите ни да звучат като Одата на радостта? Бетовен честно казано би се зарадвал да види такъв заряд у хората. Ние също, защото в Div-ашката ни вселена допускаме само оптимизъм и свежо настроение. Така вместо да охкаме и пръхтим като сърдити коне за това, че зимата ще ни затисне със сивотата си, ние се радваме, че ще имаме възможността да си изкараме най-после дебелите дрехи, ще се увием като мечки в топлите си палта и ще обуем ботушите, които си купихме предвидливо още лятото (от разпродажбите, но това няма толкова голямо значение). Такива сме, умеем да предвиждаме нещата, за да може когато му дойде времето, да имаме основа, върху която да градим и добавяме. Приемаме, че имаме вече чифт ботуши, които ни спасяват краката от измръзване в дни като днешния и ето така запазваме доброто настроение и продължаваме да ровим.

Изровихме едни ботуши от Gram (на които грам не им пука, че зимата иде) и нямаше как просто да не покажем това откритие. Първо да кажем, че с такъв чифт обувки на краката си абсолютно ще бъдете застраховани срещу вкочанени крайници, както и срещу сивото отношение към зимата. Не е възможно да погледнете надолу към краката си, да видите този цветен шедьовър на обувната индустрия и да възкликнете: Днес времето е ужасно!

То просто няма да ви занимава. Няма да ви интересува дали минусовите градуси са предвестник на ледникова епоха или на някакъв апокалипсис, нито ще ви дреме колко дълбоко можете да нагазите в снега, защото позитивизмът и сигурността, която ще ви подсигурят новата колекция ботуши на Gram, ще ви избият тези мисли от главата. Кройките на всички модели са изключително иновативни. Цветовите теми се застъпват максимално с последните тенденции в модата, а качеството на материалите личи от километри (дори и на снимките). Плюс  това, компанията е заложила на подметка от естествена гума, която ще се опъне и на най-лъскавата ледена настилка. Най-доброто в цялата работа обаче е фактът, че моделите в по-класически цветови комбинации могат да ви вършат работа и като по-официална обувка, като единственото, което ще се изисква от вас, е да пуснете крачола на панталона/дънките да пада над ботуша. В момента, в който прикриете глезенната част с връзки, Gram ще се превърне в комфортната и стилна обувка за офиса.

Как да се сдобиете с такова чудо? Елементарно, онлайн. Без излишно обикаляне по магазините (все пак е студено), без излишни главоболия при избора (защото на Нея може да не й хареса това, което ви харесва на вас, но повярвайте ми Gram ще й допадне), без губене на време (което е много ценно за нас) – Gram ще ви достави всичко на място (само кликнете ТУК, за да видите как може да се сдобиете с въпросните ботуши).

А времето?

Няма да говорим повече за него, защото не можем да го променим. Но вижте, ако ботушите ви "проговорят" на някого и той поне им се усмихне, това вече наричаме напредък. Само с един жест от ваша страна можете да промените времето в главите на хората, което на практика е много по-голям принос за човечеството, отколкото опита ви да закърпите озоновата дупка (теоретично говорим). 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ