Не допускай тези грешки при правенето на татуировка

11.04.2020, 14:00

Отговорността е изцяло твоя

   
 
Не допускай тези грешки при правенето на татуировка

Татуировките са една от най-отговорните и стилни "покупки", които някога ще направиш. Тъй като са вечни, те трябва да изобразяват нещо, което е наистина значимо за теб, а не да се основават на модни трендове.

Преди да се отправиш към студиото е добре да обърнеш внимание на тези съвети, предложени от специалист в областта.

Недей да бързаш

Приеми изборът на татуировка и татуист като избор на скъпо произведение на изкуството. Проучи популярните студия. Много от тях използват социалните мрежи, за да промотират работата си, така че в този случай нямаш извинение.

Не прави компромиси

Намери татуист, който ще ти обясни какво е най-доброто за теб. Но все пак не е редно той да се налага до степен, в която съвсем да изопачи желанията ти. Някои татуисти не татуират определени места от тялото, защото мастилото не хваща добре върху тях. В този случай те са длъжни да те уведомят, че татуировка, направена на такъв участък няма да изглежда перфектно.

Не оставяй майка ти да ти се качва на главата

Вероятно се тревожиш, че семейството ти няма да приеме добре фактът, че искаш да се татуираш. Но в никакъв случай не прави грешката да си направиш татуировка на гърба само, за да не я виждат родителите ти. Тук важното е какво искаш ти. Направи татуировката на място, на което наистина желаеш. А майка ти? Тя ще продължи да те обича, въпреки това.

За съжаление някои от митовете са верни

Да, цветовете избледняват с времето и да, татуировката може да е проблем на работното ти място. Ако прецениш, че кариерата ти е по-важна в момента, просто не си прави татуировка.

Перфектната татуировка изисква търпение

Вероятно графикът на желания от теб артист е запълнен за два месеца напред, но явно има защо. Сигурно и не ти се чака да мине лятото, за да си направиш мечтаната тауировка. Истината е, че ярките слънчеви лъчи могат сериозно да повредят цветовете на татуса ти.

Направи каквото е необходимо, за да се сдобиеш с перфектната татуировка. Ако се налага изчакай, спести повече пари, проучи добре различните татуисти. Заслужава си.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ