Мъжкият портфейл говори

02.11.2011, 14:12

   
 
Мъжкият портфейл говори

На жените най-много им говори, когато е пълен. И като казваме портфейл имаме предвид, както физеския му образ, така и неговото невидимо, но осезаемо присъствие, когато мъжът снове по магазини и заведения и плаща за всичко, което жената иска – обувки, дрехи, парфюми, фризьор, гримове, чанти, автомобили, екстеншъни, силикон и т.н. - списъкът е дълъг, а портфейлът трябва да е дебел.

Но ако говорим само за физическия образ на портфейла, т.е. едно обикновено портмоне, то всеки себеуважаващ се мъж трябва да знае какъв да избере и какъв не. Имайте предвид, момчета, че жените винаги гледат откъде вадите парите и това има значение.

Портфейлът им показа как един мъж съхранява и харчи парите си, показва неговото отношение към парите. Според наличието на такъв или неговата липса дамите преценяват дали мъжът е разхвърлян или подреден, организиран или безотговорен. За да сме максимално точни в преценката си се доверихме на женското мнение по въпроса, представено в 212 Access.com.

Мъжкият портфейл говори

Без портмоне

Ако не носите портфейл, това автоматично (не знаем как) пренася послание до жените, че вие сте безотговорни, разхвърляни и нямате пари. Липсата на този аксесоар говори и за много непрофесионално и несериозно отношение. Оказва се, че гледката на мъж, който си бърка по джобовете и вади хастара им навън, за да се докопа до някой лев, никак не е приятна за дамите.

Мъжкият портфейл говори

Щипката за пари

Няма причина да я носите, освен ако не искате да покажете колко (много) пари носите със себе си. Някои мъже си слагат банкноти от 2 и 5 лева отдолу, които пищно обличат с една-две банкноти от по 50 или 100 лв., сгъват ги и така изглежда, че цялата пачка в щипката е само с едри банкноти. Щипката за пари винаги кара мъжете да изглеждат като "надути задници" в очите на жените.

Мъжкият портфейл говори

Платненият цветен портфейл

С него ще изглеждате като тийнейджър или още по-зле, ако е розов или лилав – ще сте като госпожица. Може и да ви е подарък от някой приятел, от майка ви или от някой друг близък за вас човек, но не го носете.

Мъжкият портфейл говори

Портфейл с едно сгъване

В него си има място за всяко нещо – от кредитните ви и дебитни карти до банкнотите. С него изглеждате сякаш имате контрол върху живота си. Той показва на дамите, че сте организирани и подредени, че имате план в живота и още повече, че можете да се грижите както за себе си, така и за жената до вас.

Мъжкият портфейл говори

Преливащият портфейл

Но не винаги от пари. Дори някога да е бил хубав кожен портфейл, сега вече е скъсан, пълен с ненужни визитки, скъсани касови бележки, фактури, снимки на бившата ви приятелка и какво ли още не. Когато го отворите, от него вечно нещо изпада, особено монетите. Няма много жени, които искат да бъдат с такъв неподреден мъж, който не умее да се справи със собствения си портфейл, какво остава за живота му.

Мъжкият портфейл говори

Визитникът

Той е показател, че един мъж е изпълнителен и способен. Трябва да е, щом може в един визитник да побере и подреди всичките си карти – дебитни, кредитни, за фитнеса и т.н.

В случай че искате да проверите достоверността на тези твърдения, следващия път, когато излизате с жена и извадите портфейла си или намачканите банкноти от задния джоб, за да платите сметката, уловете погледа ѝ. Той ще гравитира около портмонето и ако такова липсва, ще изпраща смесени сигнали до мозъка ѝ. Не си мислете, че тя ще се взира, за да разбере дали вие ще платите, просто търси портфейла ви и се опитва от него да научи нещо повече за притежателя му.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ