Модни гафове, които да не допускаш това лято

06.06.2020, 14:00

Стегни се!

   
 
Модни гафове, които да не допускаш това лято

Всички обичаме лятото. То е времето на студената бира, кисненето в парка и тениските с къс ръкав. Но не подценявай начина, по който се обличаш, защото това може да ти изиграе много лоша шега.

В никакъв случай недей да носиш:

Риза с къс ръкав и вратовръзка

1944530

Трябва или да си пиян или да си много смотан, за да сложиш подобно нещо. Определено е проява на лош вкус и полъх на дълбока провинция.

Сандали с чорапи

1944534

Тук ще кажеш, че се повтаряме, но този моден гаф е непростим. Сандалите спасяват положението с жегата, но да сложиш чорапи заедно с тях е пълен абсурд…

Панталони тип карго

1944531

Те са широки, с много джобове и отиват само на момчета до 12-годишна възраст. Възрастен мъж, обут в такива панталони прилича по-скоро на луд турист, изваден от гората.

Гумени джапанки

1944535

Освен, че са грозни, не са и особено безопасни. С тях не можеш нито да се затичаш, нито да подскочиш без да си издереш краката или да ти се забие камък или пирон. Пък  не е много яко да шляпаш по улиците.

Бял потник

1944532

 

От къде да започнем? Разбираме, че е топло, но никой себеуважаващ се мъж не би облякъл бял потник. Единственото му предназначение е да се носи като бельо. Или пред телевизора с бира в ръка!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ