Мода за идиоти: Свински опашки и безопасни игли за стотици долари

01.02.2021, 13:00

Абсурдни "модни находки", с които се опитват да ни направят на балъци

   
 
Мода за идиоти: Свински опашки и безопасни игли за стотици долари

В последните години нещата отиват на все по-зле и вече не виждаме светлината накрая на тунела. И в модата нещата не стоят по много по-различен начин. В стремежа си да постигнат оригинална визия някои хора прибягват до абсурдни аксесоари, а големите брандове само това и чакат.

Преживяхме мъжките ританки и прозрачните боти на Ким Кардашян. Минахме и през косматия дамски бански костюм и кроксовете с чорапи. Но най-лошото тепърва предстои и сериозно започваме да се плашим.

Днес ще те запознаем с едни много спорни аксесоари, които не сме сигурни защо хората ги купуват. Ама нека купуват - така ще отсяваме по-лесно идиотите от нормалните хора.

Гривна тип свинска опашка за 465 долара

2273304

Тази модна находка е уникална сама по себе, нищо че бате Гошо от железарията ги предлага за 5 стотинки бройката. Това скъпо удоволствие на японския бранд Ambush може да бъде закупено за близо 500 долара и се предлага в няклко различни цвята. При бате Гошо има ли ги в синьо, а?

2273305

Но креативността на този бранд не спира, а извира ли, извира. Гениалността на дизайнерите ражда и тeзи оригинални гривна и гердан, която сякаш излиза от несесера на бясна тийнейджърка през 2006 година. Но друго си е да дадеш по 600 долара бройката.

Yeezy Foam Runner

2273301

Тази грозотия се оказва голям моден хит. Преди години се възмущавахме от така отвратителните кроксове, ама това вече изби рибата. Извънземното творение е дело на не по-малко откачения Канйе Уест и прилича на нешо, излязло от гардероба на Пришълеца!

Поне са eco-friendly, ако не друго!

Crop top ЗА МЪЖЕ

2273303

Е, ти би ли си сложил късо потниче? За един приятел питаме...

Ръкави от пуловер

2273302

Да, само ръкавите, в случай че изведнъж завали сняг през лятото, докато се разхождаш гол навън. Много практично, нали?

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ