Ето как да НЕ се напиеш на парти

04.01.2021, 17:00

Освен, ако не ти е това целта!

   
 
Ето как да НЕ се напиеш на парти

Понякога ти се иска да се отпуснеш и да се позабавляваш на парти. Но същевременно не ти се иска да прекаляваш с количеството алкохол, за да не ти стане лошо на сутринта или просто си на работа на другия ден и предпочиташ да си свеж. Има няколко трика, които биха могли да ти помогнат да не прекаляваш с чашката.

Скачай и клякай

Физическата активност поддържа кръвта ти, което ти помага да останеш по-дълго трезвен. Опитай се да се пораздвижиш преди и по време на празника. Препоръчваме ти да започнеш да танцуваш, за да избегнеш подозрения. Това винаги е подходящо.

Яж мазно

Преди и по време на партито се зареди с мазни храни като свинска мас, масло и салати с майонеза. Именно тези ястия обгръщат стените на стомаха и предотвратяват интоксикацията. Ето ти оправдание за новогодишната лакомия.

Пий активен въглен

Именно тези вълшебни черни хапчета премахват вредното въздействие на алкохола, като помагат да останем трезви до сутринта. Трябва да вземеш 1 таблетка на 10 кг тегло. Например, 60-килограмов човек се нуждае от 6 таблетки.

Не смесвай и пий във възходящ ред

Старата добра истина е, че не трябва да смесваме различни видове алкохол. Ако въпреки това е необходимо да го направиш, опитай се да не намаляваш степента. Започваме да пием вино, след това преминаваме към водка, после към текила, но не и обратното!

Пий вода

Понякога на партита се чувстваме жадни, но вместо вода пием алкохолни напитки. Не прави така. Ако си жаден, просто пийни чаша обикновена вода. Някои дори разреждат виното с газирана вода, за да не се напият твърде бързо.

Симулирай

Тарикатският начин да не се напиеш е да не пиеш алкохол изобщо. Налей сок в чашата и кажи, че това е водка със сок. Методът работи чудесно, когато всички вече са пияни и вече не разбират какво се случва.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ