Даниел Крейг ни дава пример

06.01.2012, 13:06

   
 
Даниел Крейг ни дава пример

Даниел Крейг е стилен мъж. Спор няма. Точно това е причината да хвърляме по едно око на визията му от време на време.

Тъй като сега вниманието ни е съсредоточено върху "Мъжете, които мразеха жените" или последния филм с участието на господин Бонд, последните му стилни прояви покрай премиерата на надеждната кинопродукция не се изплъзнаха от погледа ни. Нещо повече, решихме, че ще е добре да ви дадем пример именно с него как да разчупите ежедневната си визия и как да излезете от рамката на тъмния костюм при официалните случаи.

И така, Крейг пристигна преди два дни в Мадрид, където вечерта му предстоеше премиера, но задължителните снимки на пресата преди това го хванаха в леко небрежната му ежедневна визия.

Тъмният класически деним и сивият пуловер се явиха като идеалната палитра от неутрални десени – фон на акцентната комбинация от тъмно кафяв (почти черен) плетен колан със светло кафяви обувки тип Оксфорд. За нас това е добър пример за игра с нюансите на основните цветове, които трябва да присъстват в гардероба на всеки мъж. Забележете, че актьорът е съобразил текстурата и детайлите и на двата аксесоара – обема на сплитането на кожите при колана и детайлното перфориране на обувките, което също създава обем. Всичко сякаш си е на мястото, затова ако работата ви позволява подобна визия, дори не се замисляйте, а копирайте на воля. Все пак това е Бонд.

На същият Бонд не му отне и няколко часа, за да се спретне идеално за червения килим. Изненада ни с костюма в приятно, меко бежово, което беше комбинирал със синя риза и хитовия за сезона аксесоар – вълнена вратовръзка (неговата беше от туид). Явно добре познава себе си, защото подбраните тонове служеха като комплимент към цвета на кожата му и само подчертаваха излъчването му на стилен мъж. Допълнително, добре съобразената конструкция на елегантното му облекло подчертаваше стройната му и добре сложена фигура.

Смелият му характер пролича в кърпичката, която стърчеше от джобчето на сакото му и забиваше погледите право в нея с отличителния си червеникав десен. Нашето зорко око обаче забеляза нещо интересно – коланът му беше същият като този отпреди няколко часа. И ако си мислехте, че е непростимо да сложите плетен колан на официален костюм, то помислете отново и погледнете още веднъж актьора по време на премиерата. Тук изцяло важи максимата "Всяко правило има изключение".

Плетеният колан явно е един от любимите аксесоари на Крейг или и той подобно на Джордж Клуни е способен да се спретне за официални случаи само за 15 минути и затова е сложил първия колан, който му е попаднал, макар че се съмняваме. Но да се върнем на визията - макар в случая плетеният колан да не пасваше като структура на елегантните му тъмнокафяви обувки отново тип Оксфорд, но този път без перфорациите, Крейг беше съобразил нюанса – абсолютно еднакъв при колана и обувките.

За пореден път си доказахме, че Бонд е стилен мъж, а стилните мъже ги представяме с една единствена цел – да ни дадат пример как да се обличаме и докато крадем от техните решения в един момент ще достигнем до собствения си стил. Лично нашият, уникален стил, комбинация от най-яките визии на Големите.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 5
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 16.01.2012 | 14:18
5 може да е добър актьор, но като бонд не мога да го възприема
от Не е посочен | 09.01.2012 | 15:27
4 Абе, и аз не мога да го възприема
от Не е посочен | 09.01.2012 | 15:26
3 Наистина е стилен
от Не е посочен | 09.01.2012 | 15:23
2 Много е симпатичен този мъж
от Не е посочен | 09.01.2012 | 15:14
1 Някак си още не мога да го възприема този актьор, но нямам нищо против- нека си се развива човека.
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ