Пол Скоулс показа, че не е забравил как се шутира 2

26.10.2016, 20:15

Легендата на Манчестър Юнайтед напомни за емблематичните си тупалки

   
 
Пол Скоулс показа, че не е забравил как се шутира

Пол Скоулс е най-титулованият английски футболист на всички времена със спечелени общо 25 трофея, сред които 2 победи в Шампионската лига и 11 титли на Англия. Освен това той е смятан за един от най-великите полузащитници в историята, благодарение на изключителната си борбеност, прецизни до сантиметъра далечни подавания и зверски шутове към противниковата врата, които са оставяли безмълвен не един вратар.

И макар Скоулс да сложи край на кариерата си преди повече от три години, това ново видео показва, че съвсем не е забравил как се рита топката. Действието се развива по време на благотворителен голф турнир Китай, където организаторите са решили между другото да проведат състезание за точен шут. Първо виждаме опитите на някои други участници, но накрая идват два изстрела от легендата на Манчестър Юнайтед, които са толкова точни и силни, че... откачат мишените. Вижте:

А ето и още едно страхотно видео, с което да си припомните някои от най-добрите изпълнения на Скоулс - повечето са именно подобни тупалки!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ