Голфъри играят любимия си спорт на фона на избухващ вулкан

17.05.2018, 14:00

Всички са притеснени, освен заклетите играчи

   
 
Голфъри играят любимия си спорт на фона на избухващ вулкан

Има едно правило в живота и то е: ако в близост до вас избухва вулкан, плюйте си на петите! Но може да прибавим и второ правило: ако ти се доиграе голф, играй го, където ти душа иска... дори светът около теб да се срива.

Какво става, когато тези две правила се срещнат? Е, може да видите от снимките! Ще станете свидетели как заклети голфъри разцъкват любимия си спорт на фона на избухващия хавайски вулкан Килауеа. Килауеа реши да се размърда вчера, след като беше събуден от земетресение с магнитут 4.4 по Рихтер.

2059842

За разлика от невъзмутимите играчи, нормалните хора са доста загрижени заради случващото се. Фонтаните от лава изгарят всичко по пътя си, включително жилища и коли. Изпаренията крият сериозни рискове за здравето. Те могат да предизвикат задушаване, възпрепятствайки нормалното дишане. Причинено от земетресение, изригването е само основание и за допълнителни трусове. То също така не просто е опасно за хората на земята, ами може да застраши и минаващите самолети. Властите съобщават, че пушекът се издига на цели две мили над земята. 

2059843

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ