6 смущаващи семейни тайни, от които ще ти настръхнат косите

21.05.2020, 13:00

И още как!

   
 
6 смущаващи семейни тайни, от които ще ти настръхнат косите

Всяко семейство си има своите странности, но някои домове крият смущаващи тайни. потребители в Reddit споделят най-странните и дори ужасяващи тайни на семействата си.

Че сестра ми (тя e била на 16, когато съм се родил и тогава родителите ми я изгонили от къщата) всъщност е майка ми. Майка й, баба ми, са ме отгледали като тяхна дъщеря. Историята обаче не свършва дотук. Аз съм роден в резултат на изнасилване, извършено от приятел на нашето семейство. Все още не знам кой е истинският ми баща. Баба ми била на 40 години, когато уж ме е родила. И "сестра ми" била изпратена в интернат, когато забременяла с мен. Тя няма представа, че знам всичко.

Едно от любимите ми "ястия на мама" всъщност се оказа полуфабрикат. Тя беше готвачка и постоянно готвеше за нас вкъши. Но една вечер ни го дала в отчаяние, защото нямала време да приготви вечеря. Научих истината в колежа, когато я помолих да разкрие рецептата.

Като дете ми казаха, че чичо и леля ми са починали поради изтичането на въглероден оксид в къщата. Когато бях на 16, ми казаха истината. Оказа се, че чичо ми имал сериозни проблеми с парите, застрелял леля ми и се обесил.

Че близката приятелка на леля ми, с която живее, всъщност е нейно гадже. Бях на 22, когато разбрах. Дори не съм мислил за това, докато не ми казаха. Странно е, че няколко години подред напълно не обръщах внимание на това.

Дядо ми беше груб и суров човек. Никога не съм чувствал, че имаме добри отношения помежду си, при положение, че съм странно дете. Нямаше за какво да говорим, така че не можехме да общуваме помежду си. Той почина от рак на белите дробове преди две години. Няколко месеца след смъртта му посетих родителите ми и майка ми извади кутия за обувки на дядо със сантиментални снимки, които е криел в килера. На почти всички снимки бях аз.

Къщата на баба ми винаги е имала специално помещение, в което ни беше забранено да влизаме. Баба винаги казваше, че там съхранява ценни произведения на изкуството. Когато пораснахме, разбрахме, че дядо ми употребява трева и кокаин там.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ