5 изтънчени хранилки от родителите ти, които никога няма да преживееш

08.10.2018, 09:00

"Когато бях на твоята възраст..."

   
 
5 изтънчени хранилки от родителите ти, които никога няма да преживееш

Родителите ти те познават най-добре от всеки друг (дори да те лъжат от години). Но това също така означава, че те могат да те "нахранят" най-добре от всеки друг. Е, днес е 1 юни и е време да си припомним 5-те класически хранилки от страна на родителите ти, които никога не ще преживееш.

"Когато бях на твоята възраст..."

Опитвал ли си някога да проведеш нормален разговор с родителите си и да получиш от добрия стар Когато-бях-на-твоята-възраст монолог. Отваряй си очите на четири, защото това е капан! Сравнявайки те с тяхното минало, ще те накарат да се чувстваш съден и най-вече глупав. Често можеш да чуеш как те са работили, докато са били ученици, и са допринасяли за семейството си. Ок, ок, по-добри сте от нас! 

princess bride faulk

"Най-вероятно не си направил нещо като хората"

Някой път просто ще си зациклил на някой невъзможен за решаване проблем, като например как да си почистиш по еко-съобразен начин стаята, и изведнъж те влизат от никъде и започват да се съмняват в методите ти, все едно си някой неспасяем идиот. Вместо да се опитат да ти се доверят, те ще ти натрият носа, че не си се сетил за оцета като естествно средство за почивстване. Боже, никога няма да ни разберат!

glasses sass attitude

"Ето заради това си винаги сам/а"

Този момент, когато се обадиш на родителите си, за да ги провериш как са, а те да вкарат в разговора любовния ти живот. Бляк! Защото няма нищо по-весело от това да обсъждате лошите ти модни избори и непрестанните ти опити да се самосаботираш. А и защо постоянно се движиш с тази безперспективна компания?! Само защото са те направили и ти плащат сметките, не значи, че трябва да се бъркат в личния ти живот... нали? Също така срещите са пипкава работа

Image result for why you're always single gif

"Посещавай ни по-често, липсваш ни"

Това може да изглежда като невинна покана. На всичкото отгоре ти обещават да ти сготвят от любимата храна. Но отново - това е капан! Просто искат да те докопат в ръчичките си, за да те облъчват вербално. Ще те нахранят, ще ти създадат комфорт и после... Не, няма да ни излъжете!

come visit scary

"Знаеш, че можеш да ни споделиш всичко"

Ха! Честно? Всичко? Ами, беше лесно, когато циклих постоянно на дивана у нас, гледайки Breaking bad целодневно, но сега трябва да се самоиздържам. Така че последното нещо, от което се нуждая, е разбирането ви за "безусловна" любов. Мрън!

dad talk bedroom

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ