Мъж открадна пръстен от приятелката си, за да предложи брак на друга жена

16.02.2021, 13:00

Този не си поплюва!

   
 
Мъж открадна пръстен от приятелката си, за да предложи брак на друга жена

Мъж от Флорида открадна годежен пръстен от бивша приятелка и го използва, за да предложи брак на друга приятелка. 

Заместниците на шерифа на окръг Волусия заявиха в четвъртък, че са издали заповед за арест на Джоузеф Дейвис (48), който не е бил открит от петък насам. Разследването им започва по-рано тази година, когато жена от Ориндж Сити, Флорида, заявява на детективи, че е открила, че приятелят ѝ всъщност е бил сгоден за някой друг. Когато потърсила фейсбук на годеницата, тя забелязала снимка, на която е с годежен пръстен, идентичен на нейния от предишния брак,

Когато жената от Ориндж Сити проверява кутията си за бижута, тя открива, че пръстените ѝ липсват, както и няколко други бижута, включително диамантен пръстен, принадлежащ на баба ѝ. Общата стойност на откраднатото имущество е била около 6 270 долара, според офиса на шерифа.

2276440

Жената от Ориндж Сити се обръща към годеницата, която връща някои от бижутата.

Годеницата, която живее в Орландо, съобщава на детективи, че и тя е била измамена. Веднъж Дейвис я завел в къща, която всъщност принадлежала на жената от Ориндж Сити, докато била на работа и твърдял, че е негова. След това той помоли годеницата да се премести при него, но след това изчезнал. По това време тя открила, че преносимият ѝ компютър и бижута липсват.

Въпреки че не са знаели истинското му име, измъчените жени са си спомнили, че той е имал свой роднина в Северна Каролина и детективите са успели да проследят роднината, идентифицирала Дейвис.

Ние вече се объркахм от толкова годенци, но трябва да признаем, че за по-долна постъпка не бяхме чували в скоро време.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ