Мъж, изоставен от баща си, създава видеа с инструкции, за да помага на младите 2

15.06.2020, 13:00

Ето това е истински пич!

   
 
Мъж, изоставен от баща си, създава видеа с инструкции, за да помага на младите

Мъж, който е изоставен от баща си като тийнейджър, започна да публикува видеа в YouTube, чрез които учи децата, нуждаещи се от напътствия, на основни умения, които не се учат в училище.

Роб Кени, баща на две деца, стартира своя канал "Dad, how do I?" w началото на април с урок за това как да вържем вратовръзка. През изминалия месец и половина неговите трогателни видеоклипове го превърнаха се в онлайн звезда с повече от 1,4 милиона абонати.

Желанието на Кени да помага е вдъхновено от трудното и бурно детство, което има. Той е едно от осем деца. След влошаване на отношенията между родителите му, съдът решава Кени да стане при баща си, но това не продължава много дълго.

Роб споделя, че бащата е имал попечителство над всикчи деца, но просто не ги е искал. И така, той е на 14 години, когато баща му го иоставя и Кени отива да живее в мобилния дом на 23-годишния си брат.

След като отглежда две деца, които се превръщат в страхотни млади хора, Кени решава да помогне да деца, които не са имали късмета на неговите.

Той споделя пред списания, че винаги е искал да направи поредица от видеоклипове с инструкции за полезни задачи като бръснене и гладене на риза, но така и не намира време. Но моментът, в който пандемията от коронавирус удря, той най-накрая намира време и стимул.

В едно от най-популярните си видеа, Кени демонстрира как да поправим тоалетна чиния. Но освен с инструкции, видеата му са пълни със солидна доза родителски хумор. След огромния успех, много потребители започват да наричат Кени "перфектният баща". 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ