Какво се случва с детските филмови звезди от 90-те

26.11.2014, 10:30

Възход или падение

   
 
Какво се случва с детските филмови звезди от 90-те

Чудили ли сте се някога какво се е случило с любимите ви детски персонажи от филмите от 90-те години? Може и да сте, може и да не сте, но ние се чувстваме длъжни да проследим до къде са стигнали техните кариери. Преминали през възходи и падения, ви представяме няколко детски кариери, преминали през етапите на живота.

Хейли Джоуел Осмънт

1441626

След като участва в множество реклами в началото на 90-те години, актьорът достигна до върха с ролята си във филма "The Sixth Sense". Продължава кариерата си в още няколко филма и след това си взима почивка от снимачната площадка. Решен да се образова, завършва училището по изкуства към Нюйоркския университет. Последният му голям проект, в който се снима е сериалът "Entourage".

Лизел Симънс

1441625

Нейната най-голяма роля е във филма "A Little Princess". През 2000 година се отказва от филмовата си кариера. Тя произхожда от богато семейство и използвайки това, се отдава изцяло на благотворителни каузи.

Макколи Кълкин

1441627

Познат e на всеки от нас с ролята си в "Home Alone". След приключването на снимките в култовия филм, кариерата му тръгва стремглаво надолу. Направи опит да се завърне към киното през 2000г. В момента е известен освен с проблемите му с наркотиците и с музикалното му превъплъщение като DJ.

Мара Уилсън

1441628

В началото на 90-те младата Мара е считана за звездното дете на Холивуд. Участва във филми като "Mrs. Doubtfire", "Miracle on 34-th street", преди ролята ѝ в "Матилда". Днес тя е прекратила всичките си филмови ангажименти. Съсредоточила се е върху писането на романи за възрастни, като наскоро завърши първата си пиеса за Бродуей.

Томас Броуди-Сангстер

1441629

Като малък най-известната му роля е във филма "Love Actually". Днес попада под светлините на прожекторите с ролята си в култовия сериал "Game of Thrones". Друг проект, в който участва е озвучаването на анимационния герой Фърб, във филма "Phineas and Ferb".

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ