Какво знаем за новата годеница на Матю Пери?

01.12.2020, 09:45

Освен, че е много готина!

   
 
Какво знаем за новата годеница на Матю Пери?

Матю Пери, по-известен като Чандлър от "Приятели", обяви годежа си. Избраницата му е 29-годишната Моли Хъруиц, с която се срещаше през последните две години. Ето какво знаем за бъдещата г-жа "Бинг".

Коя е тя?

Моли е продуцент и търсач на таланти, базиран в Лос Анджелис. Агенцията ѝ е работила със звезди като Катрин Хейгъл, Маги Грейс и Анджела Лансбъри. Хъруиц е на 29 години и е с 22 години по-млада от 51-годишния Пери.

2262057

Как са се запознали?

Казват, че двойката се мотаела в едни и същи кръгове и всичко започнало бързо. Моли е от Ню Йорк, където двамата с Пери прекарват известно време. Актьорът веднага харесва необичайното чувство за хумор на момичето. Двойката започва да се среща тайно още през 2018 г. и официално обявява връзката си на Свети Валентин през 2019 г. Хъруиц силно подкрепя Пери в борбата с депресията и проблема с наркотиците. През май 2020 г. двойката се разделя, но раздялата не продължава дълго и скоро се събират отново.

Кога се сгодиха?

Двойката води начин на живот далеч от обществото, така че е невъзможно да се каже със сигурност. В края на ноември 2020 г. обаче актьорът потвърди, че е направил предложение на момичето. Той каза, че е имал късмета да излиза с най-добрата жена на планетата Земя.

С кого е излизала Моли преди Матю?

Твърди се, че всички бивши гаджета на Хъруиц са от филмовата и развлекателна индустрия. За неин най-известен бивш може да се счита Б. Дж. Новак.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ