Netflix забрани на персонала си да се гледа повече от 5 секунди

27.06.2018, 14:00

Иначе ще се смята за сексуален тормоз

   
 
Netflix забрани на персонала си да се гледа повече от 5 секунди

Не мислим, че е нужно да ти обясняваме какво е сексуален тормоз, движението #MeToo и защо сериала "Къща от карти" (и още няколко филма) излизат вече без Кевин Спейси.

Съдебните дела за сексуален тормоз разбиха вече не малко кариери и затриха милиарди долари. Силно пострада, например, компанията Netflix, която снима въпросният сериал "Къща от карти". До ушите на журналистите от изданието The Independent достигнаха интересни новини за това чудовище в производството на сериали.

Уточняваме, че новините са все още слухове. Според тях в компанията е организиран мащабен тренинг, посветен на сексуалния тормоз. Тоест не как да го правят, разбира се, а как дори чистачката да не се почуства по някакъв начин желана. На всички са им раздадени специални правила, които да следват.

Правилата са следните: В никакъв случай, под какъвто и да е предлог, не трябва да се опитват да разбират телефония номер на колега. Никакви прегръдки. Никакво флиртуване. И нашето любимо: не трябва да гледат, който и да било повече от 5 секунди.

Когато Independent изпраща официално писмо до Netflix с питане верни ли са слуховете, компанията не потвърждава, но и не отрича.

В официалният отговор пише, че "Netflix се гордее с постоянните срещи и разговори за сексуалния тормоз и се старае да превърне всяка снимачна площадка в безопасно и комфортно работно място".

Та, за жалост светът се превръща в едно стерилно и скучно място с преобладаващо кастрирани хора...

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ