8 секс лъжи, с които жените ни омайват

21.01.2016, 13:59

Хем си знаем, хем пак им вярваме

   
 
8 секс лъжи, с които жените ни омайват

Ако някоя жена ви каже, че никога не ви е лъгала, да знаете, че ви лъже. Няма човешко същество, което да не е изричало лъжа. А що се отнася до секса, това е абсолютно сигурно. Въпреки че всички вече големи хора знаем какво е сексът, практикуваме го и т.н., продължаваме вътрешно в себе си да се притесняваме, когато говорим за сексуалните си подвизи. И продължаваме да послъгваме. Но не сме само ние. Дамите също носят вина и то бая голяма, разкриват от БГНЕС (все едно пък ние не си знаехме).

Представяме ви осем от дамските секс лъжи, с които половинките ни продължават да ни омайват. Ама ние сме си виновни...

1. Сексът е точно толкова як, колкото беше и в началото на връзката ни

Абе... всеки, който дълго време прави секс с една и съща жена, знае, че яката част достига един връх и... повече не мърда нагоре, а по-скоро надолу.

2. Свършила е едновременно с вас

Да, повечето от нас се стремят да свършат едновременно с половинката си, но това се случва рядко, ако трябва да сме честни. Така че, ако мацката ви прекалено често "свършва" с вас, да знаете, че нещо ви мотае.

3. Непрекъснато им се прави секс с вас

Освен в случаите, когато вие сами си поискате, когато сте пияни и си поискате, когато се събудите сутринта и си поискате... и освен ако не ѝ лошо нещо, разбира се.

4. Никой не знае какви са сексуалните ви проблеми

Лъже! Най-близките ѝ приятелки са съвсем наясно. Леко укорителните погледи, които ви мятат, не са заради грозния ви пуловер или защото не искате да се жените за тяхната приятелка, а защото понякога не успявате да го вдигнете. Да, те знаят всичко.

5. Никога не симулират оргазъм

ХА-ХА-ХА!

6. Не гледат порно

Ако жените бяха Пинокио, носовете им щяха да вървят на три метра пред тях. По дяволите - всеки гледа порно!

7. Не използват секс играчки

Доста жени си имат един резервен член в шкафчето, ако останат без партньор или ако внезапоно се почувстват възбудени до полуда.

8. Само вие я възбуждате

Пълен абсурд. Както и ние, мъжете, можем да се възбудим от някоя яка мацка, която просто минава покрай нас, така и жените си падат по добре оформени мъжки задници.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ