5 цитата от руската порно актриса Ева Бергер

02.02.2017, 20:15

Знаем, че веднага ще я търсиш в Google

   
 
5 цитата от руската порно актриса Ева Бергер

Ева Бергер е една от най-успелите руски порно актриси. Ето какво има да ти каже тя за тази професия – пари, натоварване, стереотипи и клишета.

"Снимачният ден започва в 7-8 часа сутринта. Идва момчето, правят му инжекция със специален препарат в члена. Между другото прословутата виагра вдига члена, но не удължава секса. После ни правят грим и снимки. Първо е сюжетната част, после hardcore и cumshot. Понеже заради инжекцията момчето не може да свърши, cumshot се прави със специален препарат, който имитира сперма. В Русия често се използва и нишесте."

"Средно се плаща 400–500 за един ден снимане. Най-скъпо се плаща за hardcore порно. При това на момичетата се плаща двойно повече, отколкото на момчетата."

"Порно актьорите не си общуват. Преди всичко ние сме конкуренция, а и честно казано няма за какво да си говорим."

"Не съм избрала порното, защото съм глупава. Преди преподавах литература и понякога дори мисля да се върна в училище, но руската образователна система е по-голяма порнография."

"Всъщност в порното няма много пари. Това е клише. Хората, които се занимават с него го правят най-вече от бунт, бягане от социума, нимфомания и прочие."

1852216

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ