5 жени обвиниха Мерилин Менсън в сексуално посегателство

03.02.2021, 09:00

И него ли?

   
 
5 жени обвиниха Мерилин Менсън в сексуално посегателство

Рок музикантът Мерилин Менсън беше обвинен в сексуално насилие. Всичко започна с публикация в Instagram на актрисата от Westworld Евън Рейчъл Ууд, към която по-късно се присъединиха и други жени.

Ууд е подложена на психологическо, физическо и сексуално насилие от музиканта. Други жени подкрепиха нейното изказване, повечето от коитоса  се срещали с Мънсън в млада възраст и са били малтретирани от него. Те издават, че рокаджията ги е манипулирал, заплашвал ги с бухалка, завързвал ги, принуждавал ги да вземат наркотици и впоследствие ги изнасилвал. След контакт с музиканта всички момичета, които го обвиняват в насилие, започват да страдат от посттравматично стресово разстройство.

2273774

Стана ясно, че още 4 жени обвиняват Менсън в насилие. Това са моделите Сара Макнийли, Ашли Линдзи Морган, както и Габриела и Ашли Уолтърс. Те публикуваха разкриващи публикации в своите акаунти в Instagram, но Ашли Уолтърс изтри публикацията си.

Още преди Менсън да коментира обвиненията срещу него последствията от обвиненията започнаха. Музикалният лейбъл Loma Vista, който пусна последните 3 творби на артиста, вече спря да популяризира албума му We Are Chaos и отказа да работи с Manson по всякакви последващи проекти.

Той отрече обвиненията и от петте жени, като посочи, че неговото изкуство винаги е било обект на спорове и скандали. 

"Интимните ми отношения винаги са били изцяло с партньори със сходно на моето мислене. Независимо как и защо другите избират да представят погрешно миналото, това е истината" - сподели Менсън.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ