10 неща, които не искаме половинката ни да прави

28.02.2016, 17:29

Да се прочете от всички жени

   
 
10 неща, които не искаме половинката ни да прави

Няма безгрешни хора, още повече жени, така че е съвсем нормално понякога да не сме съвсем доволни от тях. Особено от дамите, които са до нас и които са успели да отворят сърцата ни. Именно те понякога правят неща, които ни нараняват и дразнят.

Скъпи дами, за да не ви караме да гадаете, а и защото обичаме да си казваме нещата в прав текст, сега ще ви споделим кои са 10 от нещата, които искрено се надяваме да спрете да правите. За доброто на всички е.

1. Да се съмнявате в мечтите ни

Обичаме до нас да има жени, които ни намират за умни, талантливи и находчиви и които подкрепят мечтите ни. Не бъдете негативни дами, които се чудят как да ни намерят кусур, а застанете до нас и ни подкрепете, независимо колко шантави са идеите ни.

2. Да ни търсите кусури

Няма перфектни хора. Да, може би вие искате ние да сме идеални, но понеже това е невъзможно, не се съсредоточавайте над недостатъците ни, а вижте хубавите ни черти. Все имаме някакви.

3. Да се държите като наши майки

Понякога правим грешки и ни е яд, затова няма нужда да ни натяквате, да ни дуднете и да ни размахвате пръст, все едно сте ни майки. Бъдете ни подкрепа, а не опозиция.

4. Да забравяте усмивката си

Звучи клиширано, но е факт - след работа, когато се прибираме вкъщи, имаме нужда от любов и една-две студени бири. Усмихнете ни се, целунете ни и ни донесете бутилката. Толкова ли много искаме?

5. Да ни задушавате

Знаем, че жените обичат да показват любовта си непрекъснато, но вие често забравяте, че мъжете понякога имат нужда от въздух. Не ни задушавайте, защото това ни дразни и ни кара да се чувстваме неудобно.

6. Да не ни вярвате

Никой човек не е ангел, но ако ни нямате абсолютно никакво доверие, това ще ни разочарова и ще ни накара да преосмислим отношенията си с вас.

7. Да не ни уважавате

За някои мъже неуважението е най-голямата обида. Ако смятате, че сме по-ниско от вас по една или друга причина, това неминуемо ще се отрази на много неща във връзката и ще доведат до нейния неприятен край.

8. Да ни манипулирате със секс и храна

Ужасно много мразим жените, които използват секса като оръжие, които си отмъщават чрез НЕправене на секс и които наказват мъжете чрез сексуална апатия. Същото е и с храната. Има жени, които отказват да готвят и изобщо да се грижат за храната у дома, защото мъжът не е изпълнил някакво тяхно желание. Такова поведение ненавиждаме.

9. Да се ядосвате, когато искаме да сме сами

Дори да сме женени, пак имаме нужда понякога да сме сами и да си вършим наши си неща. Не се ядосвайте в тези моменти, а ги използвайте, за да се поглезите или просто да си почивате от нас.

10. Да ни сравнявате с други мъже

Наясно сме, че винаги ще ни сравнявате с други мъже по един или друг признак, но или не го правете пред нас, или го правете по начин, който в крайна сметка да изтъква нас като "победители".

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ