Хванати в изневяра

21.03.2021, 14:00

Ужас!

   
 
Хванати в изневяра

Ако така или иначе сте решили да изневерявате, не можем да ви спрем, нали?! Но се замислете поне как и къде. Според проучване на Gleeden.com някои от женените мъже казват, че предпочитаното от тях място за изневяра е Париж. Иди, че ги разбери! Може да е защото Париж е доста голям град и едва ли някой ще ви излови там или пък просто им се струва романтичен.

Така или иначе хората изневеряват. И мъжете, и жените. Някои само веднъж, други – безброй пъти. Независимо от кои сте, ако стане така, че стигнете до изневяра, поне се уверете, че няма да бъдете хванати на някое от следните места:

У дома

Не, нямаме предвид, че ще ви дадем ключовете от къщата си, за да се развихрите там. Става дума за собствения ви дом. Не го правете там. Там остават следи и доказателства – рус косъм на възглавницата, миризма на друга жена. Много лесно ще ви хванат.

На сватбата на най-добрия ви приятел

Да престъпвате брачната си клетва, докато най-добрият ви приятел прави своята, не е най-добрата идея. Освен това има голям шанс да ви заснемат на хиляди снимки, които "папараците" ще направят на събитието.

В офиса

Или още по-зле – в кюбикъла на работното ви място. Не стига, че ще ви е супер тясно и неудобно, но ако ви хванат (което е много вероятно), колегите ви ще ви обсъждат с месеци, а да не говорим, че може и да ви уволнят.

На спортно събитие

Преди няколко дни се случи, както писаха колегите ни от Sporta.bg, на футболния мач между отборите на Байерн (Мюнхен) и Хофенхайм. Не само че похотливците са били заснети по време на акта, но може и да бъдат съдени за тези си действия. Няма как да се скрие секс на стадиона, особено ако там има хиляди фенове – на футбола, не на секса.

В метрото

Там освен свидетелите, ще ви нападнат и микроби. Влакчетата на метрото са с толкова прозорци, че никога не се знае кой ще ви види на спирка "Жолио Кюри" например.

В най-евтиния хотел

Микробената атака там ви е гарантирана. Може даже и някоя друга болест да прихванете. Не се знае колко често сменят спалното бельо и дали го сменят изобщо. Как човек да се отпусне и да прави секс, когато наоколо вижда само мръстоия и петна?! Дори и да не сте като Монк, пак ще е трудно.

В Студентски град

Студенстските тройки са отживелица. Не е никак приятно вие да правите секс, докато на съседните легла съквартирантките на момичето (се правят, че) спят. Освен това не можете да сте сигурни те с кого се познават и дали историята за малкото ви нощно приключение няма да стигне до знанието на жена/гаджето ви.

Така че, момчета, умната! Може и русата, но добре прикрийте следите.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 1
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 04.11.2013 | 19:04
1 то както е забавно така е и тъжно
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ