Фетишите на Хитлер

14.03.2016, 14:00

Наистина едно извратено, гадно копИле

   
 
Фетишите на Хитлер

Адолф Хитлер е познат като един от най-злите хора в историята. Но той също е познат и със странностите в личния си живот. Описват го като импотентен копрофил, макар че твърдението идва от негов политически опонент. Не можем да бъде сигурни дали следните извращения на Хитлер са истина, дали той не е допълнително демонизиран, пък и човек не може да каже нищо в своя защита, след като отдавна е мъртъв, но едно е сигурно - Хитлер изобщо не е бил "цвете за мирисане".

Хитлер бил сексуално обсебен от племенницата си

1665362

Според твърденията на Ото Щрасер, Хитлер карал племенницата си Ангела Мария Раубал - Гели да уринира и дефекира върху него, и че той имал сексуални отношения с нея. Тя се самоубива през 1931 г. И макар да не е съвсем ясно дали наистина са имали сексуална връзка с Фюрера, биографът на Хитлер твърди, че тя била на практика единствената жена, която Адолф някога е обичал.

Хитлер бил скрит гей

1665363

Съществуват много слухове, най-вече от анти-гей активисти, че Хитлер и всичките му поддръжници били гейове. Книги като "Розовата свастика" и "The Hidden Hitler" съдържат такива твърдения.

Хитлер наемал жени, които да го обиждат и малтретират

1665360

Актрисата Рената Мюлер твърди, че Хитлер коленичел пред нея и я умолявал да го рита. Тя намира смъртта си през 1937 г., след като пада през прозореца. Според някои, офицери на Гестапо я убиват, но съществува и вероятността да се е самоубила. Обстоятелствата около смъртта ѝ остават неизяснени.

Хитлер измъчвал сексуално деца

1665364

Херман Раушнинг, който не харесвал Хитлер много, казва, че Фюрерът имал сексуални отношения с деца. Тези негови твърдения обаче никога не биват доказани.

Хитлер бил много, много странен

1665365

Историкът и биограф на Хитлер Иън Кершоу представя най-убедителната теория за поведението на Фюрера: тъй като Хитлер се страхувал много от венерически болести, той избягвал тотално секс с проститутки, като в същото време имал отношения с далеч по-млади от него жени, които можел да контролира.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ