Отвратителни начини, по които хората са се разделяли

28.12.2020, 13:00

Ужас!

   
 
Отвратителни начини, по които хората са се разделяли

Разделите никога не си били приятно нещо, но за съжаление са част от живота на всеки. Понякога обаче хората се разделят по доста кофти начини и със сигурност не искаме да попадаме в подобни ситуации.

Приятелят ми ми изпрати снимка на момиче, което лежи на гърдите му. Беше Свети Валентин и бях в командировка много далеч от дома.

***

Тя започна да целува друг пич на партито. Тримата седяхме на един и същ диван. Знаете ли, романтиката изчезна моментално.

***

Оказа се, че с бившия ми изобщо не сме били заедно, когато той публикува снимка с най-добрата си приятелка с надпис: "Не можах да събера смелост в продължение на 3 години да те поканя на среща до днес".

***

Приятелят ми ме заряза, след като попита как ми е минал денят ми. Отговорих: "Добре, а твоят?" Той каза: "Страхотно, имах страхотен ден с приятелката си." Цял ден бях на работа. Бяхме заедно от 4 години и 2 от тях живеехме заедно. Той ми изневери и в крайна сметка реши да отиде при любовницата си.

***

Един мой приятел реши да зареже приятелката си, докато се качваха на самолета за 12-часов полет. През цялото това време трябваше да седят един до друг.

***

Случи се на един от най-добрите ми приятели. След като моят приятел отиде на среща с момиче и спа с нея, той я откара вкъщи и скъса с нея в колата. Плюс това беше нейният рожден ден. Тя все още помни този инцидент и честно казано не я обвинявам.

***

Трябваше да ме вземе от летището. Преди полета ми писа, че няма да дойде и че се разделяме.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ