Най-шокиращите секс сцени в световното кино! (16+) 5

17.01.2017, 18:45

Само това, което си заслужава!

   
 
Най-шокиращите секс сцени в световното кино! (16+)

Не е тайна, че режисьорите жертват истинността на живота в името на свещения рейтинг. Ето защо на екраните няма да видиш сексът във всичките му форми – БДСМ, воайорство и прочие леко шокиращи но приятни допълнения. За щастие в кинематографията им няколко нагледни примера, които доказват, че секс може да се прави не само когато е тъмно и в леглото.

Secretary / Секретарка (2002)

Млада жена, наскоро напуснала психиатрична клиника, започва работа като секретарка на проспериращ адвокат. С времето тяхната работодател-служител връзка се превръща в сексуална садо-мазохистична такава. Просто трогателно.

***

Crash / Катастрофа (1996)

В резултат на автомобилна катастрофа с д-р Ремингтън, продуцентът на документални филми Дж.Дж.Балард и жена му Катрин се впускат в изучаването на странните взаимоотношения между колата, секса и смъртта. Едно пътуване, чийто свидетел е Вон - медицински фотограф, пристрастен към знаменити катастрофи...няма такова приключение.

***

The Night Porter / Нощният портиер (1974)

През 1957 година в хотел във Виена случайно се срещат бившата затворничка от нациски концентрационен лагер Лусия (Charlotte Rampling) и нейният мъчител - бившият офицер от СС Макс (Dirk Bogarde), който сега работи като нощен портиер. Пробудилите се спомени както у палача, така и у жертвата предизвикват отново между тях странно и противоестествено влечение, което психоаналитиците биха нарекли сaдомазохизъм. В последващото си развитие историята заприличва на ужасяващ танц на смъртта...

***
The Duke of Burgundy / Херцогът на Бургундия (2014)

Филмът е кръстен на едноименния рядък вид пеперуда, е хроника на интимните отношения между заможната Синтия (Сидсе Бабет Кнудсен), която е аматьор лепидоптерист, и нейната новонаета икономка Евелин (Киара Д’Ана). След като изискванията на Синтия придобиват садомазохистичен характер, Евелин става не толкова домашна прислужница, колкото секс-робиня, която се подчинява на все по-крайни унижения с изненадващо удоволствие.

***
Blue Velvet / Синьо кадифе (1986)

Первезията е двигател и механизъм на суперпсихарския филм "Синьо кадифе" (1986), един от най-въздействащите с марка "Дейвид Линч". Това не можем да ти го разкажем – трябва да се гледа. Ще ти кажем само, че критиците са на мнение, че ако го нямаше този филм, нямаше и да излезе култовия "Туин Пийкс".
   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ