Любопитни факти за живота на порно актрисата Стоя

22.11.2021, 09:00

Никога не си предполагал, че...

   
 
Любопитни факти за живота на порно актрисата Стоя

Стоя или Джесика Стоядинович е родена в САЩ в сръбско и шотландско семейство. Стоя е учила танци и не е ходила на училище – била е на домашно обучение. Тогава тя започва да се интересува от изкуство и някак стига до порното. Ето ти няколко любопитни факта за тази красавица.

Писател и програмист

Стоя е израснала в семейство на ИТ специалисти, затова още на 3-годишна възраст използва DOS и скоро започва да разбира от електроника. След това постъпва в Колежа по изкуство и дизайн, работи като секретарка и промоутър, но скоро се отказва от всичко и става порно актриса. Тя е писала няколко публикации за The New York Times, Esquire и е била редовна колумнистка в рубриката "Секс" на The Verge. Тя е автор и на книгата "Philosophy, Pussies and Porn".

Стоя и Джеймс Дийн

Тя излиза с порноактьора Джеймс Дийн от 2012 до 2014 г. Известно време след раздялата тя пише в Twitter, че веднъж той продължил сексуалния акт, въпреки че тя му казала да спре. Стоя вече не повдига тази тема, но няколко други момичета след това твърдят, че и той правил същото с тях. Оттогава Дийн се снима само в хардкор порно с групови изнасилвания.

Стоя и Мерилин Менсън

Връзката им не е особено продължителна. Менсън подбира всичките си гаджета да са от един и същи тип, подобни на Снежанка, каквато е и Стоя.

Литературни четения с вибратор

В продължение на много години в мрежата се срещаха видеа, в които порнографски актриси четат откъси от книги, седнали на вибратор. Но Стоя е единствената, която все още го прави! Тя има уебсайт houseofscorpio, където провежда онлайн събития за пари ($ 10-20). Едно от тях е четене с вибратор.

Стоя и ZeroSpaces

През последните години Стоя прави видеоклипове за сайта си ZeroSpaces и се опитва да промени порното като го направи по-човешко и женствено. Често във видеото Стоя не е епилирана.

Стоя участва във филм

През 2018 г. тя изигра ролята на андроид в сръбския научнофантастичен филм AI Rising.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ