Как да си намериш момиче за тройка?

16.11.2019, 14:00

Лесна работа!

   
 
Как да си намериш момиче за тройка?

Instagram блогърка на име Мария дава 7 ценни съвета в случай, че с партньорката ти искате да изпробвате нещо нестандартно в спалнята.

Дай шанс на някои приложения за секс, различни от Tinder

Апликации като Feeld и Pure имат за цел да те срещнат с някого с цел секс. Това не са приложения, в които да намериш човек за сериозна връзка. Използвайки тези услуги, ще си сигурен, че това, което търсиш ще се увенчае с успех без да изпадаш в неудобни ситуации.

Приятели на приятели

Изобщо не е невъзможно да правиш секс с някоя близка приятелка. А защо не и с някоя нейна приятелка.

1999323

Групи във Facebook

Може да ти звучи странно, но там можеш да намериш изключително адекватни хора. Които да отговарят на желанията ти.

Секс партита

Отивайки на подобно мероприятие не означава, че задължително трябва да спиш с някого. Но пък можеш да завържеш контакти за бъдещи експерименти в леглото.

Не бързай да се регистрираш като двойка

Наистина малко са потребителките, които търсят двойки в тези приложения. Ако дадено момиче НЕ е сложило отметка на опцията "търся двойки”, ти просто няма да ѝ се покажеш.

Когато си допаднеш с някого в апликацията, можете на по-късен етап да дискутирате възможността за тройка. Така шансът ти да получиш каквото искаш е много по-голям.

1999324

Не насилвай нещата

Хубаво е в даден етап от комуникацията си, да се срещнете на живо с избраното момиче. Тук е редно да покажеш интерес, но не и да насилваш нещата и да изглеждаш отчаян, защото това определено ще убие страстта.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ