Как да познаете характера на жената според месеца, в който е родена

20.08.2021, 09:00

Звездите ви го говорят

   
 
Как да познаете характера на жената според месеца, в който е родена

Всеки ден четем някакви астрологични прогнози, броим дните, докато стигнем до онзи, в който предречено, че синеока дама ще влезе в живота ни, банковата ни сметка ще набъбне и ще пътуваме с кораб до другия край на света. Колко се сбъдват тези предсказания не можем да кажем със сигурност, но вече знаем, че с жена от зодия Рак не се спори, на жена от зодия Риби не се отказва пиене, а на дама, родена под зодиакалния знак Дева само се свалят бикините. 

Сега обаче, подозирайки, че вече знаете всичко за зодиите, с кои е благоприятно и с кои не да имате контакти и т.н., ще ви представим един по-различен начин за отгатване дали една жена е за вас. А именно - как да прецените характера ѝ по месеца, в който е родена.

1749239

Януари

Тези жени са невероятно амбициозни и критични. Не обичат да говорят за чувствата си. Допускат до себе си само хора на тяхното интелектуално ниво. Което ще рече, ако вие сте доста интелигентни, търсете такава жена, родена през януари. И си живеете спокойно, защото с нея няма да се налага да слушате всеки месец тирадата "Колко е тежко да си жена в този свят!".

Февруари

Тези са въздухарки, романтични натури. С няколко думи: вятър ги вее на бял кон. Така че, ако не сте готови да се проявявате като рицари или имате проблем с честата смяна на настроенията и раздвоението на личността, тези дами не са за вас. Е, поне могат да мислят абстрактно, ако това ви носи някаква утеха.

Март

Чаровни са. Някои от тях. Но трудно се влюбват. Ако ви се занимава да ги накарате да ви харесват, действайте. После пък животът ви заедно ще е истинско удоволствие.

1749229

Април

Тук си включете бутона за опасност, защото тези жени са много ревниви. Но пък, ако ѝ спечелите доверието, може да ви направи най-щастливия мъж на света. Поне първите няколко години.

Май

Тези жени са постоянни и принципни. Рядко изневеряват на принципите си. Ако вие сте един от тях, това ще е чудесно.

Юни

Жените, родени през юни, са общителни, любопитни и творчески натури. Проблемът е, че много говорят и то говорят преди да мислят. А мъжете обикновено не обичат жени, които много говорят. Напрягат ни.

1749231

Юли

Тези жени са честни, красиви, загадъчни и много умни. Чудите се вече дали изобщо да поглеждате към другите, нали?

Август

Не знаем как, но те съчетават егоизма с голямо добро сърце. Имат чувство за хумор, но не понасят да се шегуват с тях. Изобщо, ако си намерите такава жена, бъдете нащрек, не се знае в кой момент ще ви се ядосат и ще ви изгонят.

Септември

Това са дисциплинирани, добри и прекрасни жени. Но никога не прощават предателството. Да сте с такава жена е малко като да сте в казармата. Трябва да слушате и да се подчинявате на командира.

1749235

Октомври

Жени със силен характер, не се разкриват пред всеки. А другите жени често им завиждат.

Ноември

Много са проницателни и веднага разпознават лъжата. И никога не трябва да спорите с такава жена. Тя е винаги права.

1749237

Декември

Нетърпеливи са, но пък винаги намират начин да се измъкнат от сложна ситуация. И явно Бог им помага, защото винаги получават онова, което искат. Ако искат вас, ще ви имат. Нямате право на възражения.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ