Какво трябва да знаят мъжете за секса преди да станат на 30

05.07.2016, 12:45

Подгответе се за истинската игра

   
 
Какво трябва да знаят мъжете за секса преди да станат на 30

Ако сте на 20-25 години, сигурно вече знаете някои неща за секса. Добре, знаете как да се движите, докарали сте поне една жена до оргазъм и можете да работите с езика и пръстите си, когато се наложи. Но, момчета, разберете, че жените, с които спите през 20-те си години, са най-вече свалки за една нощ или приятелката ви от училище, а жените, които ще срещнете, когато станете на 30, в момента се молят дотогава да усвоите истинските и най-важните неща за секса. Подсказваме:

Как да поставите удоволствието на партньора пред своето собствено

Ясно е, че знаете как да се накарате сами да свършите от тийнейджърските си години. Но при жените достигането до оргазъм е доста по-дълъг процес. Ако свършите твърде бързо, ще развалите удоволствието от секса на партньорката си. Затова трябва да се научите как да поставяте нейните нужди преди вашите и още по-важно - как вие да изпитвате удоволствие от това.

Как да правите орална любов с една жена... ефективно

Забравете всички глупости от сорта, че, за да накарате една жена да свърши с език, е достатъчно да напишете цялата азбука с езика си върху вагината ѝ. Няма такова нещо. Опознайте клитора и се научете как да го ближете, наблегнете на малките и големите срамни устни. Практикувайте и наблюдавайте реакциите на партньорката си.

Как да останете верни на една жена и пак да правите страхотен секс

Трябва да осъзнаете, че когато започнете сериозна връзка с една жена, това означава наистина сериозно отношение и никакви глупости и забежки. Вярно е, че след месеци и години сексуалният ви живот няма да бъде толкова вълнуваш, колкото през първите седмици, но ще се познавате по-добре. А това в много случаи означава и много по-ефективен секс.

Как да разберете, че тя не е в настроение, но и да я накарате да е в настроение (за секс)

Когато ви каже, че я боли глава е ясно, че не ѝ се прави секс точно сега. Но вие трябва да знаете какво да кажете, как да я докоснете в този момент, така че да не я раздразните повече, а да я докарате до възбуда и да я накарате да иска да прави секс с вас.

Романтика в спалнята

Сега може и мисълта за романтиката да ви разсмива или отблъсква, да ви изглежда сладникава, но ще дойде момент, след 30, когато ще осъзнаете колко е важна, за да подхранвате чувствата си с партньорката си и да имате приятен сексуален живот.

Как да правите секс повече от един път на нощ

В много случаи жената няма да изпита оргазъм от първия път. Тогава, вместо да заспивате, защото сте си взели своето, уморени сте и вече не ви се занимава, направете всичко възможно, за да повторите и потретите, докато тя е напълно задоволена. 

Как да се самозадоволявате без това да вреди на приятелката ви или да свършвате като заек

Самозадоволяването си е нещо напълно нормално и здравословно. И след 30, и след като си имате сериозна приятелка, пак ще продължите да го правите. Но трябва да промените някои неща. Най-важното е - тренирайте се да не свършвате толкова бързо. Повечето мъже са свикнали да правят така, за да не ги хванат, а това после има лош ефект върху сексуалното им представяне с жените. 

Как да съблазните една жена

Ако наистина искате да я накарате да се чувства желана и секси, трябва да се научите как да говорите. Съблазняването има много по-общо с емоциите и думите, отколкото с физическите дадености. Затова най-важното е да се научите да говорите с жените, да ги интригувате и да обръщате внимание на онова, което ви казват. Това май е най-трудното, а?

Как да правите секс и как да правите любов - осъзнайте разликата

Когато наистина ви е грижа за един човек, това ще се отрази благоприятно на сексуалния ви живот. С приятелката ви може да имате онези наистина страстни моменти, в които си късате дрехите, говорите си мръсно, връзвате се, ядете ягоди и сметана от телата си, пиете шампанско от пъпа ѝ и т.н., но ще имате и много моменти, в които ще искате просто да бъдете заедно и да правите любов. Това изисква много повече внимание, посвещаване и чувственост.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ