Какво си споделят жените след секс

20.02.2016, 13:46

Сърдечни клюкарки

   
 
Какво си споделят жените след секс

Винаги сме си мислели, че женското клюкарене за секс е някакъв ужасен мит, но май ще се окаже, че сме в грешка. Явно жените, които са много близки със своите най-добри приятелки, наистина са склонни да споделят всякакви пикантни подробности за интимния си живот със своите дружки.

Да, това означава, че след като правите секс, а след това закарате гаджето у тях, тя хваща телефона и веднага разказва на някоя своя приятелка. Какво точно разказва ли? Ето, четете:

1. Мъжкото ви достойнство

Или се хвалят, или се оплакват, но със сигурност обсъждат вашия член. Обсъждат се форма, дебелина, цвят, вкус, обрязаност, окосмение... всичко, за което се сетите.

2. Продължителността на акта

Да, споделят си колко време сте издържали, дали сте бързали прекалено много или сте се туткали досадно. Жените обичат да анализират мъжете и могат да го правят дори спрямо това с каква сила са еякулирали. Честно, не го разбираме, но сме сигурни, че е така.

3. Любовната игра

Много ясно! Ако сте добри в любовната игра, жените нямат търпение да ги споделят. Ако сте зле - също. Сто пъти сме казвали, че "загрявката" е изключително важна за добрия секс, така че няма нищо чудно в това, че мацките обсъждат и този аспект от акта.

4. Цялостната атмосфера

Момичетата държат на някакви си техни глупави закони. Ще спечелите точки, ако сте запалили 1-2 свещи, ако сте сложили чисти чаршафи и сте приготвили вино. Всъщност... това ще ви спечели точки пред приятелките на мацката. Защото, щом тя е дошла да прави секс с вас, вероятно не ѝ пука особено дали и какво ще пие.

5. Свършила ли е

"Всичко беше жестоко. Той е толкова готин, прави страхотен секс, много му е голям... ама аз пак не свърших." Такава присъда може да получи всеки, който не се е постарал или просто не се е научил как да прави така, че да кара сексуалните си партньорки да стигат до оргазъм. Момчета, взимайте се в ръце, за да не се излагате пред приятелките на мацката.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ