Какво си мислиш, че ѝ харесва в леглото

29.11.2019, 17:00

А харесва ли ѝ наистина?

   
 
Какво си мислиш, че ѝ харесва в леглото

Сигурно си имаш ключово, "изпитано" движение, което използваш всеки път, когато спиш с жена. И си мислиш, че важи при всяка дама.

А хрумвало ли ти е, че нещата не стоят точно по този начин и всяка жена харесва различни практики в леглото. За да си сигурен какво да правиш, трябва да следиш нейните реакции и да с е водиш по тях.

И в никакъв случай не се доверявай изцяло на опита си от предишни връзки и сексуални контакти изобщо.

"Искаме мъжът да доминира постоянно и да поема целия контрол"

Истината е, че жените търсят баланса. Повтарянето на един и същи начин при правенето на секс омръзва. Някои пъти грубото отношение ще ѝ хареса, но в други моменти тя би искала повече нежност и близост. А защо не и тя да доминира от време на време?

1891163

"Ние не сме толкова сексуални натури и нямаме нужда от секс много често"

Истината е, че жените не просто искат секс, те желаят много добър секс. Ти може би искаш бърз секс сутрин и вечер, но за нея това няма да е достатъчно. Дамите искат да се насладят на продължителен и качествен секс.

"Щом не сме влажни, значи не сме възбудени"

Истината е, че ни е необходимо малко повече време, за да се стигне до там. Поне при някои жени "процедурата" е по-бавна. За целта може да с е използват различи видове стимулация или лубрикант.

1891161

"Ако продължиш да настояваш, ние ще се съгласим"

Истината е, че жените оценяват, когато мъжете не прескачат определени граници. Не насилвайте дамата да направи нещо, което не желае. Това изобщо не е възбуждащо, а точно обратното.

"Обичаме мръсни приказки през цялото време"

Истината е, че дамите обичат да им се говорят мръсотии в леглото, но ако я наречеш "мръсна кучко", това може да се окаже последния път, в който тя изобщо ще те погледне. Бъди внимателен и не прекалявай.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ