Извратенийки в секса, за които жените тайничко си фантазират

26.09.2019, 13:00

1111

   
 
Извратенийки в секса, за които жените тайничко си фантазират

Жените са си извратени, но просто се притесняват да ти го признаят. Виж тук това, което тя се страхува да си поиска!

Анален секс

Вярваш или не, повечето жени биха опитали анални удоволствия в леглото. Просто трябва да подходишвнимателно и "обектът" ще бъде твой.

Ролеви игри

Много жени биха участвали в ролеви игри, но често се смущават да споделят това свое желание с партньорите си, за да не ги изплашат или отблъснат.

Доминиране и подчинение

Някои жени искат да бъдат контролирани от партньора си, други искат да имат контрол и да доминират. Това може да се състои в избиране на темпото, позицията и вида секс, който ще правите.

Връзване

Да, жените прекалено много са гледали и чели "50 нюанса сиво" и  именно това е факторът , който засили любопитството им към тази лудории през последните години.

Душене

То може да бъде много секси и може да увеличи сексуалната възбуда и притока на кръв към клитора. Но внимавай! Тези действия не трябв да се приемат с лека ръка. Увер се, че ги изпълняваш правилно!

Пляскане

Ако някога си пляскал жена по задника, след което тя се развихри, има наистина голям шанс тя да бъде готова за още. Жените просто се наслаждават на болката като на удоволствие.

Тройка

Тук винаги може да се появи ревност от страна и на двамата партньори. Тя вероятно би била несигурна в това дали да пусне друга жена в леглото ви. Ако тя ти сподели, че би искала да пробва, дай и спокойствие и увереност, за да ти има пълно доверия.

Игра с температурата

Можеш да вземеш малко лед от фризера и да го поставиш върху зърната й, вътрешната част на бедрата, стомаха и т.н. Това е прост начин да повишиш възбудата и да я докараш в настроение.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ