Знаци, които показват, че тя е готова да спи с теб

08.03.2020, 14:00

Разчиташ ли ги правилно?

   
 
Знаци, които показват, че тя е готова да спи с теб

Виждате се от известно време и то по няколко пъти в седмицата, а тя наистина много те привлича. Ти си мислиш, че тя ти дава някакви сигнали и се опитваш да разгадаеш действията ѝ, но нещо все не ти е ясно. Готова ли е за големия момент или не? Може да си сигурен, че е когато:

Казва колко ѝ е приятно да прекарва време с теб

Според експерти тези думи означават, че тя вече е започнала да мисли за секс с теб. За да достигне до тази фаза жената трябва да се почувства в добри ръце, да ти има доверие и да те чувства достатъчно близък.

Започва да инициира срещи с преспиване

Ако една жена не те иска в апартамента си, ти просто няма да се озовеш там. Но не очаквай, е след като си бил поканен у тях сексът ще се случи на секундата. Остави нещата да стават от само себе си.

Докосва те много повече от преди

1889544

Ако тя наистина те харесва няма да може да отдели ръцете си от теб. Отвръщай ѝ със същото, за да ѝ покажеш, че и двамата сте на едно мнение.

Разпитва те за бившите ти сексуални партньори

Ако дамата е решила, че иска да си легне с теб, тя ще иска да знае колко жени си водил у вас. Не е необходимо да ѝ разказваш всяка малка подробност, но е добре да сте наясно с предишните партньори един на друг.

Пита те дали се виждаш с друга

За да си легне с теб една женя, тя ще трябва да се увери, че в този момент не прескачаш от среща на среща с различни момичета.

Казва ти какво бельо носи или пък не носи

1889546

Когато тя е готова за следващата крачка СМС-ите , които ти изпраща ще започнат да стават все по-пикантни. Чрез тях тя ще тества твоите реакции и отговори.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ