Зловещи истории из онлайн срещите

07.06.2016, 18:30

Нещата могат да станат наистина странни

   
 
Зловещи истории из онлайн срещите

По въпроса с онлайн срещите винаги сме били много разколебани. От една страна ние си обичаме общуването на живо, съпроводено с халба бира и сладка приказка, от друга страна гледаме как много наши приятели вече си имат гаджета, с които са се запознали точно онлайн. Няма сега да стигнем до единодушно решение "за" или "против" срещите по интернет, но пък ще ви представим няколко странни и зловещи истории от тази сфера.

Кели, на 25 г.:

Най-странното нещо, което ми се случи в Tinder - едно момче ми написа: "Всяка сутрин те виждам преди часа по биология. Обикновено носиш айс кафе..., но предпочитам да остана анонимен." След това ме блокира.

Мишел, на 30 г.:

Опитах в Grindr за първи път преди година. Сложих си снимката и всичко вървеше добре. Писах си с един младеж и се разбрахме да се срещнем. Когато отидох, видях, че той явно си беше сложил в профила снимки от преди 15 години. Поговорих учтиво с него около 10 минути. После той ми каза, че е режисьор на филми на ужасите и попита дали искам да видя работата му. Ужасих се и си плюх на петите.

Джени, на 26 г.:

Запознах се с едно момче в OkCupid. Той ми пращаше романтични стихотворения в продължение на един час, а през следващия един час ми написа тирада за това, че не му отговарям. Мъжете са станали страшно чувствителни, когато не им отговориш на мига.

Мишел, на 25 г.:

Отидох на среща с едно момче, с което се запознахме онлайн. Беше набързо, тъй като щях да се прибирам вкъщи за Коледа, това беше през декември. Просто си взехме кафе и поприказвахме. Оказа се, че съм направила такова впечатление, че той намерил сестра ми във Facebook и поискал от нея домашния ни адрес. Изпрати ми подарък за Коледа. Много сладко наистина, но и доста зловещо в същото време.

Кристи, на 28 г.:

Веднъж писах на едно момче, с което се запознахме в Tinder, че съм болна, защото не исках да излизам с него. След един час той цъфна на вратата ми с топла супа в ръка. Каза, че искал да се почувствам по-добре. Аз му казах, че нямам идея откъде знае къде живея.

Илайджа, на 26 г.:

Говорил съм с момичета с часове само и само да ми дадат контактите си в Snapchat. Веднъж реших да се обадя на номера, който едно момиче ми беше дало и ми отговори възрастен мъж. Толкова много фалшиви профили.

Даниел, на 21 г.:

По принцип си говоря с някакви момчета, които ми се струват супер нормални, докато не започнат да ми изпращат снимки на пенисите си без предупреждение. Има нещо зловещо в онлайн запознанствата, което сякаш кара мъжете да си мислят, че е ок да изпращат снимки на членовете си.

Маккайла, на 29 г.:

Уговорих си среща с едно момче, с което се запознах онлайн, на срещата се появи приятелката му, за да ми обясни, че той ѝ изневерявал.

Ерика, на 27 г.:

Запознах се с едно момче в Tinder, имахме и общи приятели, затова прецених, че не е фалшив. Изглеждаше твърде добър, за да е истински. След като си уговорихме среща, той започна да ми разказва, че имал преследвач, който е хакнал телефона му и чете съобщенията ни, затова трябвало да не ме вижда известно време, за моя "безопасност". След две вечери се появи гол на вратата ми, искайки да види мои голи снимки. Яко.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ