Златните правила на Tider, споделени от потребителите в 9GAG

25.11.2019, 17:00

Благодарим ви, братя!

   
 
Златните правила на Tider, споделени от потребителите в 9GAG

Вече никой не намира половинката си (или партньорка за секс) на пейк в парка. Любовните трепети от години се случват в приложения за запознанства.

Хората използват tinder предимно за да си намерят партньор за... сещаш се какво, но не е изключено там да срещнеш и любовта на живота си. Не че сме се забързали, но от време на време си пробваме късмета и можем да кажем, че в Tinder не всичко е такова, каквото изглежда. Но това, което ни успокоява е, че далеч не сме единствените, изпатили си от лъжливи снимки, профили и крийпи мацки.

Потребители в 9GAG решиха да споделят с всички нас златните правила на приложенията за запознанства - за какво да внимаваш, в какво да се вглеждаш, от какво да се пазиш. 

Ако на снимката се вижда само лице, значи мацката най-вероятно е пълничка. В това, разбира се няма нищо лошо, но се чувстваме излъгани.

Ако на снимката има повече от едно момиче, оглеждай се за най-грозната. Това най-вероятно е тя.

Котки навсякъде? Бегай, приятелю!

Обожава да пътува? Вероятно ще очаква ти да планираш и ПЛАЩАШ всичките ѝ пътешествия.

Ако няма описание, какво изобщо прави в този сайт/апликация? Изобщо не се занимавай, че кой знае какво може да ти се случи.

Има само една снимка? Крадена е от чужд профил, защото е грозна. Не се подлъгвай!

Забавните и оригинални описания съществуват само като мемета.

Момичетата не се връзват на остроумни свалки.

Тук изрично бихме искали да ви помолим никой да не се обижда от написаното по-горе. Тази статия е пълен майтап, точно като любовния ни живот.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ