Забавни инциденти в леглото, които ще те разсмеят

07.08.2019, 15:00

На всеки се случва!

   
 
Забавни инциденти в леглото, които ще те разсмеят

По време на секс, не винаги нещата вървят блестящо. Понякога стават грешки, които за съжаление водят до сериози наранявания. Но други пъти недоразуменията в леглото са повод за много, много смях.

В Reddit хората споделят най-веселите неща, случили се по време на секс. Ето, видя ли, че не си единствения, на когото не му върви.

Приятелката ми говори куп простотии, докато сме в разгара на събитията, а след това не помни дори какзо е казала. Един път я хванах за гърдите и тя се изцепи с "Харесват ли ти тия цицки?". Толкова ми стана смешно, че не можах да спра да се смя през цялото време, а тя ме гледаше с недоумение.

Някои хора пък обичат мръсните приказки, но не винаги знаят как да подходят и изръсват някоя тъпотия, която убива настроението. Затова правете комплименти на партньорката си, кажете ѝ колко е секси. Това е напълно достатъчно.

Друг път пък собствените ни тела ни разказват играта. Кой ли не е получавал спазми и крампи по време на секс? Е, сигурно на много от нас ни се случвало и да изпуснат някой или друг газ...

Съпругата ми пръцна върху топките ми. Падна голям смях и от моя, и от нейна страна. Да, подобна случка може да ти убие желанието, но в този случай беше много смешно.

На моменти нещата предприемат малко по-екстремен обрат.

Рамката на леглото се счупи и двамата паднахме на пода. Това не ни спря, продължихме, но и не можахме да спрем да се смеем.

В крайна сметка такива неща могат да се случат на всеки и това изобщо не трябва да те кара да се срамуваш или да се чувстваш зле. Тегли му един смях и просто се отпусни.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ