Жена със счупено коляно посещава лекар и открива, че е интерсексуална

15.03.2021, 17:00

Стига, бе?!

   
 
Жена със счупено коляно посещава лекар и открива, че е интерсексуална

25-годишната Пингпинг от Китай научи, че има мъжката Y хромозома, въпреки че има женски полови органи и е живяла като жена през целия си живот. Лекарите, които преглеждат нейния глезен са поразени от неразвитите ѝ кости и назначават допълнителни прегледи, разкривайки шокиращия резултат. Това обяснява защо тя никога не е имала менструация и не е успяла да забременее.

Според South China Morning Post нейното състояние е наречено 46 XY нарушение на половото развитие, при което хората с мъжки хромозоми имат неясни, недоразвити или липсващи генитални органи. Тъй като Пингпинг има привидно женски органи, тя никога не поставя под съмнение пола си и си затваря очите за факта, че никога не е имала менструация.

"Когато бях малка, майка ми ме заведе на лекар. Лекарят каза, че просто се развивам по-бавно от други по полов път и че след няколко години нещата ще си дойдат на мястото. След като пораснах, намирах този проблем за доста смущаващ, така че не се отнасях сериозно към него." - споделя 25-годишната жена.

В крайна сметка се оказва, че тя няма матка или яйчници. Лекарите казват, че това вероятно е резултат от това че родителите на женат са близки роднини.

Ето затова сексуалното образование трябва да се провежда редовно във всяка точка на света...

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ