Връзката между здравата простата, либидото и капсулите ProstEro

25.05.2019, 10:00

Произходът на активните съставки е Индия, а те представляват натурални билкови и растителни екстракти.

   
 
Връзката между здравата простата, либидото и капсулите ProstEro

Кои Са Суперхраните за Здрава Простата?

Простатната жлеза е с големината на орех, докато не започне да се увеличава, притискайки пикочния мехур и останалата част от пикочно-половата система. Редовната профилактика и консултациите с експерт в областта на урологията са част от превантивните мерки, които всеки би могъл да предприеме у дома. Друга важна част от поддържането на здравето на простатата е консумацията на правилните храни, които да благоприятстват извеждането на излишните течности от организма, както и поддържането на здравословно желание за осъществяването на интимен контакт с партньора. Подобни нутриенти следва да имат и антибактериални и противовъзпалителни свойства.

Правилното функциониране на простатната жлеза се определя до голяма степен от качеството на нашите активности в романтично отношение. Актът на споделяне на тялото с другия спомага за прочистването на каналите. Има и пряка връзка между нивата на тестостерон в организма и образуването на ракови клетки в тази част от човешкото тяло.

Затова представителите на силния пол, които искат да се радват на добро здраве на репродуктивната система, следва да наблегнат на приема на храни и билки, които регулират либидото и нивата на тестостерон в кръвта. А такива са:

  • Бразилски Орех: Това е една от най-наситените със селен и полезни антиоксиданти храни. Има противораково и укрепващо простата действие. Освен това, съдържа цинк, магнезий, тиамин, наситени мазнини и аминокиселини.

  • Коприва: Изключително богата на желязо билка, което благоприятства нормалните нива на тестостерон. Взема се корена и се вари на отвара.

  • Тиквено Семе: Чудесен източник на важни аминокиселини, витамини, антиоксиданти и ценни мастни киселини.

  • Куркума: Въздейства положително на либидото, прочиства пикочните канали и действа като противобактериално и антисептично средство.

Как Половия Живот Въздейства на Простатата?

Учените са установили, че има пряка връзка между доброто състояние на простатната жлеза и честотата и качеството на интимните актове. Процесът на стареене на клетката се ускорява с напредването на годините и води до забавяне на всички процеси в тялото и не толкова доброто функциониране на всички органи в него. Това постепенно намалява либидото. Когато простатата не се освобождава от секрета, който съдържа, тя понижава своята работоспособност и започва да се уголемява.

Как Работят Филмираните Капсули ПростЕро?

Едноименният производител на био-козметичните таблетки за повлияване на либидото ProstEro наскоро разпространи информация в Интернет, че натуралните съставки на средството за благоприятстване на извеждането на излишни течности от тялото имат държава на произход Индия. Те представляват органични екстракти от билки и растения.

2159484

Липсата на сигнали за наличието на сериозни противопоказания или неприятни странични ефекти и реакции след прилагането на продукта в мненията и коментарите на потребителите, публикувани по онлайн форумите за репродуктивно здраве, говорят в подкрепа на изявлението на компанията.

 

Съставът на продукта следва да включва:

  • Листата на Палма-Джудже (Палма Сереноа или Сереноа Репенс): Поддържа основните функции на простатата и, подсилва имунната система и има положително въздействие върху апетита за интимен контакт.

  • Кората на Африканска Слива: Кара отеклите части постепенно да спаднат, повлиявайки на тялото по антисептичен начин. Допринася за детоксикацията и прочистването на пикочните канали от шлаки.

  • Семена от Тиква: Подчертава романтичното чувство, повлиява позитивно на сетивността и нормализира синтеза на тестостерон в организма, подобрявайки кръвообращението в областта на малкия таз.

Желаещите да закупят био-козметичните капсули за положително повлияване на либидото могат да го направят, оставяйки основни свои данни в бланката, налична на официалната уеб страница. Текущата промоционална оферта дава възможност на всеки да закупи филмираните таблетки с екстракт от Сао палмето с -50% от автентичната им стойност.

Споделянето с Партньора Помага!

Комуникацията между партньорите в една връзка винаги оказва положително влияние. Това е начинът да се идентифицират проблемите и да се работи в посока на тяхното решаване. Притеснението и срама също трябва да останат на заден план, ако искате да изразите желанията си и да разберете тези на отсрещния.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ