Преминете елегантно на морска вълна  13 Виж всички снимки

23.06.2012, 11:27

   
 

Денят беше 28, месецът ноември, а годината с една по-малко от тази, в която се намираме сега. Температурите тогава бяха много, много по-ниски от днешните, но това не попречи да ви говоря за страст, желание и един странен вид термометър. Става дума за Divанетърът, който въведох като термин, за да ви обясня точно как действат детайлите във визията на един мъж върху жените. И най-вече засегнах аксесоарите, към които съм на път да ви насоча отново. Тогава обаче ви насочих към зимните аксесоари.

Познахте, сега, в този момент ще ви говоря за летните допълнения към облеклото. Ключовото при тях е да са от леки, естествени материи и материали и да носят в себе си лятното настроение. Няма човек, който да не реагира положително на морски мотиви например. А жените почти винаги го правят в момента, в който видят котвичка, моряшко въженце, рул и т.н. Просто ние обичаме морето и всичко свързано с него. Така че, ако у вас се породи порива да се окичите с нещо морско, действайте на момента, защото ще си спечелите доста точки в очите на дамите, пък и може да подтикнете разговори с по-близките до вас.

За да ви дам една минимална идея как може да се възползвате от модния свят и технологиите, които ни се предоставят, си позволих да събера една скромна галерия от снимков материал. Всички аксесоари, които ще видите там, са изработени ръчно и се продават на абсолютно сносни цени в Etsy. Същият морски ефект обаче може да постигнете и като си направите една обикновена разходка по българските магазини. Ще се изненадате колко богати на находища места има измежду претъпканите с автомобили улици на центъра на града. Просто дайте шанс на българските дизайнери и сръчни, креативни хора да ви покажат какво могат и може дори да се възползвате от услугите им да си поръчате някой напълно авторски, ваш, уникален аксесоар. Нали знаете какво означава това? Не само, че насърчавате местното творчество, а и проявявате характер и показвате личността си пред другите, които имат интереса да ви "прочетат”.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 2
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 25.06.2012 | 15:03
2 как ми се ходи на море :)
от Не е посочен | 25.06.2012 | 13:14
1 гривните не са никак лоши,но аз лично за мъжки аксесоар харесвам нещо малко по-масивно...а иначе,за морската вълна,чудесна работа би свършила и тениска на бели и сини райета(класика),ленен панталон в пастелен цвят или лятна риза от същата материя
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ