Сватбени букмейкъри

15.02.2016, 19:00

Да заложиш брака си

   
 
Сватбени букмейкъри

Букмейкърите ще завземат света и това си е. Новият бизнес на букмейкърите ще се състои в това да ви платят цялата церемония по сватбата, но в замяна... ще трябва да заложите брака си.

Стартиращата букмейкърска кантора SwanLuv ще дава до 10 хиляди долара на клиентите си, а в замяна ще се наложи те да заложат брака си. Засега сумата е само 10 хиляди, но след време букмейкърите ще се разгърнат и ще приемат сватбените обети на двойките срещу по-голяма сума и различни услуги.

Какво ще рече да заложите брака си? Това означава, че ако не се разведете със съпругата си, никога няма да ви се наложи да връщате парите. Вие сте заложили и сте победили. Ако се разведете обаче, ще ви се наложи да върнете пълната сума и натрупаната лихва, която никак не е малка.

Нищо чудно, че подобна букмейкърска дейност съществува и според нас бизнесът има всички шансове да се развие, защото в САЩ с развод свършват повече от половината бракове. Все пак букитата не са такива чудовища и в случай на смърт и подобни трагедии те не държат да си вземат парите (ама това само на устна договорка).

1649983

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ