Ето как да поплучаваш пари, докато спиш

24.02.2021, 09:00

За това сме си мечтали цял живот!

   
 
Ето как да поплучаваш пари, докато спиш

Току що намерихме работа мечта за всеки един от вас. Българите най-много искаме да ни валят пари от небето без да си помръднем пръста. Е, сега не само, че няма да ти се налага да помръднеш, а вече ще можеш дори да спиш на работното си място. И ще ви плащат за това.

Уебсайт, който предоставя информация за продуктите за качество на съня, търси човек, който желае да спечели 2000 долара, за да помогне да бъде проучено влиянието на факторите на околната среда върху качеството на съня.

В обявата се казва:

Търсим един кандидат-късметлия, който ще ни помогне да научим повече за влиянието на факторите на околната среда върху качеството на съня. Избраният кандидат ще прекара пет нощи в сън в различни среди, създадени от нашия екип, включително една нощ в луксозен 5-звезден курорт.

Продължителността на нашия експеримент е пет нощи. Ако изберем вас, ще ви изпращаме в нова среда за сън всяка вечер. Във всяка от тези среди внимателно ще коригираме няколко фактора на околната среда, които според нас могат да подобрят качеството на съня ви. Можете да очаквате различни настройки на всяко място. За да не се притеснявате, тези настройки по никакъв начин няма да навредят на вашето физическо и психическо здраве.

Като избран кандидат ще бъдете задължени да напишете честен доклад за преживяването си всяка вечер, особено за това как всяка от корекциите, които направихме в конкретна среда за сън, влияе върху качеството на съня ви.
Освен доклада ще бъдете помолени да оцените околната среда по скала от 1 до 10.

Заинтересованите кандидати трябва да представят паспортна снимка и 60-секундно видео, в което обясняват защо искат позицията. Кандидатите трябва също да споделят връзки към всички свои страници в социалните медии.
Всички записи трябва да бъдат изпратени до 31 март. Побързай, времето напредва!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ