Действия в секса, които всеки от нас тайничко мрази

10.09.2019, 17:00

И още как!

   
 
Действия в секса, които всеки от нас тайничко мрази

Когато става дума за секс, има доста клишета, с които често се сблъскваме. Вероятно ни е внушено oт филмите, но хората вярват, че има определени действия в секса, които са доста вълнуващи. Това са например секс под душа, секс в колата и др. Е, ще те разочароваме (в случай че не си се убедил сам). Тези така прехвалени действия всъщност не стават за нищо.

Честно казано сексът в колата е за тийнейджъри, които няма къде другаде да отидат. Да не говорим, че може да бъде много опасен и накрая да се окажете прибрани в районното за непристойно поведение.

Сексът под душа също е доста надценен. Там всичко е мега хлъзгаво, а същевременно там ,където наистина трябва да е хлъзгаво... ами не е...

За секса на плажа нищо няма да кажем. Вероятно можеш сам да се досетиш колко неприятна може да стане ситуацията. А любимата на много хора поза 69, е същевременно доста неодобрявана. Трудно е да се концентрираш някакси.

2181650

А какво ще кажеш за зрителния контакт по време на орален секс? На повечето мъже това им харесва, но други пък се притесняват и се чувстват неудобно.

Жестоко отхвърляна от жените пък е позата обърната ездачка. Тя може и да изглежда много забавно, но за някои жени е много болезнена и изключително неудобна. Като се замислим, как се очаква жената да е толкова изчекната и същевременно да може да се движи ритмично. Не всяка жена е порно актриса все пак.

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ