Marvel Studios потвърдиха част 5 на “Отмъстителите”

31.07.2019, 11:00

Чудесна новина!

   
 
Marvel Studios потвърдиха част 5 на “Отмъстителите”

По време на тазгодишното издание на американския Comic con стана ясно, че Marvel наистина планира пети филм на "Отмъстителите”. Кевин Фейдж разкри, че можем да очакваме най-могъщите герои на Земята отново да се съберат, но това няма да е същия екип, с който сме свикнали. Именно затова последната част бе озаглавена "Краят”. Петата част ще бъде различно въплъщение на екипа с някои хора, които вече сме срещали и такива, които все още не сме.

Въпреки това студиото не бърза да пуска петата част по кината. Всъщност вече бяха разкрити филмите, идващи в четвъртата фаза на Marvel и неозаглавеният пета част не е в този план. Това означава, че вероятно ще бъде издаден във фаза пет, заедно с Черната пантера 2, Капитан Марвел 2 и Пазителите на галактиката Vol. 3. тази епоха ще започне известно време след Thor: Love and Thunder, който приключва фаза четвърта с излизането си на 5 ноември 2021 година.

Със сигурност има доста неща, които да очакваме с нетърпение, докато чакаме следващия филм за Отмъстителите. Анджелина Джоли участва в "The eternals", Дейвид Харбър се присъединява към "Черната вдовица”, Натали Портман става първата жена Тор на големия екран.

Тръпнем в очакване!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ