7 филма, в които феновете нa Game of Thrones ще се влюбят

11.01.2020, 14:00

Без никакви съмнения!

   
 
7 филма, в които феновете нa Game of Thrones ще се влюбят

HBO ни изгони от Вестерос завинаги и затова трябва да се подготвим с подобаващи продукции, които да възвърнат вълнуващото чувство, което ни доставя Game of Thrones. Тук ви предлагаме няколко филма, които феновете на култовия сериал незабавно ще заобичат!

"Ескалибур” (1981 г.)

1957546

Артурианската легенда е узряла от пророчества, забранени романи и битки с челюсти. Ескалибур се оказва един от най-добрите попадения на Артур, Мерлин и Моргана.

"Лабиринтът на фавна” (2006)

1957544

Младият герой на филма е свирепо малко момиче, което е заловен в приказка като от кошмарите. Феновете на Game of Thrones ще се впечатлят от начина, по който историята намира надежда дори и в най-мрачните моменти.

"Макбет” (2005)

1957543

Майкъл Фасбендър и Марион Котияр вдъхват нов живот в историята на Шекспир за войната и предателството. Този филм е идеален за всеки, който не може да се насити на Церсей и Мелисандра, защото преди кървавите си схеми лейди Макбет вече беше овладяла изкуството да кара лошото да изглежда добро.

"Граф Монте Кристо” (2002 г.)

1957542

Отмъщението е повтаряща се тема в "Game ot Thrones”, а няколко литературни герои някога са решили да накарат тези, които са ги наранили, да си платят. Благодарение на добавяните бойни сцени, тази версия на класиката е изпълнена с вълнение. Сложните взаимоотношения между героите определено ще ви накарат да мислите за Вестерос.

"Черна смърт” (2010 г.)

1957547

Средновековна обстановка с огромна доза магия. Какво още може да искат феновете на Game of Thrones?

"Dragonslayer” (1981 г.)

1957548

Самият Джордж Р. Р. Мартин подкрепя и харесва този фантастичен филм. Подценяваният филм на Disney включва дракони, куестове и млада жена, която се ориентира към полова принадлежност, която я прави толкова близка до Аря Старк, че ще те накара да я обичаш незабавно.

"Другата Болейн” (2008 г.)

1957541

Филмът далеч не е исторически точен, но благодарение на сложните си схеми и жени, както и секси любовни афери, той получава нашето одобрение. Също така, той участват звезди като Бенедикт Къмбърбач, който винаги е плюс.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ