Хората подписват петиция Киану Рийвс да стане Човек на годината

19.06.2019, 11:00

Може направо и Нобелова награда, но такава петиция няма още

   
 
Хората подписват петиция Киану Рийвс да стане Човек на годината

Харесваме Киану Рийвс. Определено го харесваме от повечето обществени личности, но когато хората прекалят (както се случва често в наши дни) нещата започват да имат лош вкус. На въпросът "Какво е направил Киану?" можем с чиста съвест да отгововорим "Ами, просто не е направил нищо лошо." И това ще бъде вече напълно достатъчно да се отличиш през 2019 година. Хиляди хора от цял свят неочаквано започнаха да подписват петиция, която да изиграе роля пред историческото списание TIME при избора им за Човек на годината.

Петицията е започната от непознат човек на име Джон Доу, който веднага каза: Рийвс е "най-страхотният жив човек" (most wholesome person alive). Рийвс и така си беше достатъчно популярен като Нео от Матрицата, а последно време и като Джон Уик, който убива лошите и пази животните. Не стига това, но и след анонса за играта Cyberpunk 2077, в която главната роля ще изпълнява именно той точките му се качиха грандиозно.

Ако смятате също, че Киану Рийвс (с Том Ханкс) са единствените хора в света, които не са направили нищо лошо, тогава смело подписвай петицията. Нека това да е първата стъпка на Киану по пътя към позицията на законно избрания президент на Галактиката.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ