Феновете най-накрая си обясниха защо Артър Флек се превръща в Жокера

30.05.2020, 14:00

Време беше!

   
 
Феновете най-накрая си обясниха защо Артър Флек се превръща в Жокера

Потребителите на социалните мрежи забелязаха любопитен детайл във филма "Жокера" детайл, на който мнозина не обръщаха внимание преди. Изглежда, че това би могло да обясни защо Артър Флек се превръща в Жокера.

В самото начало на филма Артър се вози в автобус и започва да се смее неконтролируемо. Една жена се обръща към него и Флек ѝ връчва карта, специално подготвена за този повод. Тя гласи следното:

Извинявайте за този смях. Това е медицинско състояние, което причинява внезапни, чести и неконтролирани пристъпи на смях, които не са свързани с настроението ми. Това се случва при хора с мозъчно увреждане или неврологични заболявания. Благодаря! Моля, върнете тази карта.

2230427

Във филма жената не му връща картата. Следователно в метрото, когато Артър започва да се смее, той не може да обясни на пияните мъже причината за смеха. Момчетата започват да го бият, а Артър изважда пистолет и ги убива - това е началото на историята на Жокера. Ако жената му беше върнала картата, мъжете може би те нямаше да го закачат.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ