Ужасяваща филмова подборка за Хелоуин, от която ще ти настръхнат косите

14.09.2020, 13:00

Нямаме търпение!

   
 
Ужасяваща филмова подборка за Хелоуин, от която ще ти настръхнат косите

Все пак идва есента и става време да се заредим с малко зловещо настроение. Netflix ни подготвя страхотна подборка с филми на ужасите, в които всеки ще намери по нещо за себе си. Ето и любимите ни предложения!

#Alive

2247122

Нямаше да е сезонът на Хелоуин без поне един добър зомби филм! Този път млад мъж остава сам, сле като семейството му отива на почивка. Точно в този момент започва зомби апокалипсис. След две седмици сам той смята, че е напълно изолиран, докато не разбира, че един от съседите му също е оцелял и двамата се опитват да общуват, за да измислят начин да избягат от изпълнения със зомбита жилищен комплекс.

The Babysitter: Killer Queen

2247124

Преди две години едно момче се преборва с демоничен култ, воден от неговата детегледачка, но и до днес никой не му вярва, въпреки че детегледачката и нейните приятели са изчезнали. След като приема покана от своята възлюбена за парти на езерото на Хелоуин, той открива, че старото зло все пак не е толкова мъртво.

The Paramedic

2247125

След като инцидент оставя мъж с физически увреждания и психически страдания, той се заклева да отмъсти на всеки един човек, който смята, че го е провалил и го е докарал до този момент.

Филмът излиза на 16.09.

The Binding

2247123

Жена се насочва към Италия, за да посети бъдещата си свекърва, но нещата вземат тъмен обрат, когато зъл дух се опитва да отнеме живота на малката й дъщеря.

Филмът излиза на 02.10.

Hubie Halloween

2247119

Обичайният комедиелн стил на Адам Сандлър придобива малко по-мрачен характер. Сандлър играе шантав жител на Салем, който е обсебен от това да гарантира, че Хелоуин винаги е перфектен и безопасен. Когато хората започват да изчезват, той трябва да убеди полицията, че има нещо зло.

Филмът излиза на 07.10.

To the Lake

2247120

Чума потапя човешката цивилизация в пост-апокалиптична пустош, с оцелели, принудени да жертват всичко, което обичат, само за да останат живи.

Филмът излиза на 07.10

The Haunting of Bly Manor

2247121

Млада бавачка получава работа, за да се грижи за две осиротели деца в старо британско имение, но скоро започва да чува гласове, които може да са или не духовете на двама мистериозно изчезнали бивши служители на домакинството.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ